בקשת עצה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשת עצה דחופה
    מישהי1088
    14/06/2008

הייתי בזוגיות כ-3 שנים. אהבה גדולה, הראשונה האמיתית שלו, לדבריו. והוא כבן 50. הוא התגורר בחו"ל והיה מגיע כל חודש רק כדי להיות איתי. במשך הזמן עבר לגור איתי ועם ילדיי והיה מדהים איתם. הסקס ביננו והמשיכה היו מושלמים: ים אירוטיקה ותשוקה. היו פרידות, חזרות, כי אהבנו מאד. הוא אמר לי לא מזמן שהוא פיתח כלפי אובססיה. היו לו תמיד ידידות שהיה עמן בקשר, כולן גרו בחו"ל. לא אהבתי את הקשרים כי הם נראו לי אינטימיים מידי, אז ביקשתי שיוריד אותם לרמה מכובדת. הריבים הגדולים שלנו נסובו גם על מיהות הקשרים שהחזיק. הוא טען בתוקף כל הזמן, שגם לפני שהכיר אותי אף אחת לא עניינה אותו יותר ואני רציתי להאמין. למעט אשה אחת, לא פגשתי אף אחת מהן אף פעם. אחת במחיוד שהיתה לפני שנים חברה שלו, ביקשתי להכיר אותה, הסיבה שלא פגשתי אותה היתה כי לא היה לה זמן. הבנתי שזה תירוץ, שהיא לא יכולה להתמודד איתי.לפני כשבועים, לאחר בירור קטן שלי, גיליתי שהוא משוטט באתר אינטרנט שכל המהות שלו זה מפגש לצורך סקס. הוא קבע להיפגש עם 2 נשיםף אחת מהן הייתה אני. הרגשתי שאני מתה. באותו הרגע הודעתי לו שיעוף לי מהחיים ושלא ייצור עימי קשר אף פעם. באותו יום הוא ניסה להשיג אותי בטלפון, ומשלא עניתי שלח לי מייל שבמהותו הוא האשים אותי שהוא נפל בפח שאני טמנתי לו, שהוא לא מתנצל, שאין לו תירוץ למה שקרה ושהוא תמיד היה כנה איתי. ביום ההולדת של ביתי הוא צלצל, לא עניתי, הוא רצה לומר לה מזל טוב וציין שהיא לא קשורה אלינו.אח"כ שלח גם הודעה שנוסח הזה ומתנה. לא הגבתי גם להודעה. לפני יומיים נודע לי שהוא טס עם אותה חברה שלא פגשתי ל-3 ימים לבית מלון. אני מרגישה הכי מושפלת בעולם. אני לא מבינה למה הוא לא מתנצל?? איך אפשר להיות כ"כ קר?
    "

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשת עצה דחופה

הוספת תגובה

• הוא יצא זבל חבל על הזמן

שני
    17/06/2008

כמו כל הגברים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: מישהי1088

עידית הוניגמן
    17/06/2008

שלום לך

ממה שאני מבינה מהכתוב התמודדתעם המשבר הגדול הזה ע"י ניתוק מה שמשאיר אותך עם פגיעות גדולה ועם שאלות ןבלי האפשרות שיהיה מקום והתיחסות והבנה שלו את הכאב שלך

אנחנו יכולות להעלות השערות רבות,למה הוא היה צריך את זה על איזה צורך זה ענה לו ולמה הוא לא מצליח לראות מה לא בסדר יתכן שמאותם קשיים הוא מאשים אותך ולא מצליח לתת לך את מה שאת מצפה ממנו אני מבינה שהקשר הזה נשאר לך לא סגור וברורוכדאי שתבררי את זה עם איש מקצוע .

בהצלחה
    עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למישהיא 1088

שרונית
    18/06/2008

כאשה בעלת נסיון אני מבקשת ממך שתעזבי אותו. מעבר לתקריות בהקשר לסקס הוא מצטייר מאד לא .אמין ושום כנות שהיא הבסיס לקשר זוגי לא היתה שם. הפרידה כואבת אפילו מאד אבל לדעתי אין שום מקום לבדיקה או להסברים.תני לשכל הישר לקחת פיקוד על הרגש ולומר-מגיע לי יותר.גבר אמין יותר בהרבה וזוגיות טובה יותר ותאמיני לי מנסיון שאם תחתכי תמצאי מישהו שמגיע לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו