האם אפשר לשקם לאחר בגידה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אפשר לשקם לאחר בגידה?
    s.g
    17/06/2008

האם אפשר להתגבר על בגידה? האם אפשר לשקם לעבור טיפול , במקרה הזה אני האשמה אני זו שלא יכלוה להיות נאמנה, כי רע בבית, ולא בגלל אלימות או הימורים פשוט הקשר הגיעו לסופו כבר אין עיניין אין תקשורת קשה לי להיכנס למיטה עם הבעל , לא בא לי לבלות איתו , אני שם כי פשוט התחתנו יש לנו ילדה בת 4.5 נשואים שש שנים, מצב כלכלי טוב, וכ"ו. בחוץ אני יודעת שאין משהו שמחכה וגם אם כן, כל קשר בסופו של דבר מגיע לשיגרה, להרגל, לנוחות מסויימת, האם בעזרת טיפול אפשר להשתנות כמובן שיש בי את הרצון לשנות לנסות ולתקן, מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אפשר לשקם לאחר בגידה?

הוספת תגובה

• הודעה של: s.g

עידית הוניגמן
    17/06/2008

שלום לך
    אין ספק שאפשר וחשוב לעבור טיפול,ואפשר מהמשבר להצמיח את הזוגיות למקום יותר טוב עבור שנכם ,התהליך הזה דורש להתמודד עם הקשיים, עם האין דבר שכנראה לא יכולת לעשות ונכנעת לשיגרה .העבודה היא קשה ואפשרית כשיש רצון לשמור על הקשר ולהמשיך להיות ביחד.
    בהצלחה

עידיתהוניגמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל-gs

שרונית
    18/06/2008

אני שואלת אותך האם תפוח שהרכיב יכול להיות טרי וטעים.אשה שבגדה בבעלה לעולם לא תצליח לשקם את נישואיה ומוטב לך לצאת מהם ולמצוא את אושרך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו