האם לסלוח על בגידה כזאת.....?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם לסלוח על בגידה כזאת.....?
    עוד אחד שנבגד
    08/07/2021

אישתי בגדה בי... אחרי 12 שנות של נישואין... הייתי גבר הכי בטוח בעצמו, האמנתי לה בעניים עצומות... גם כשאישתו של הבוגד אמרה לי "משהו שם לא כשורה.. אני מכירה את בעלי כשהוא בוגד..." תמיד אמרתי "אני יודע י אישתי והיא לא מסוגלת לזה..." עד שקיבלתי את הפצצה... אישתי מסוגלת ועוד איך... מסוגלת לבגוד בי גם בבית שלי... ברכב שלי... בכל מקום קדוש או מתנה שנתתי לה.... גרמה לי להאמין שזה חבר שלי... להיפגש איתו כמעט כ שבוע אצלנו בבית ובמקביל לשכב איתו... חשדתי עם הזמן.. אבל האמנתי לה כעיוור... היום כשהכל התגלה .... היא בהריון.. ממני (כן הנושא בדוק) אבל אני חשב עם מי אני חיי? זה לא רק בגידה... לא רק שקר... זה השפלה... לגרום לי להיפגש על בסיס שבועי עם ה"חבר" ולהאמים שזה חבר שלי... לתת לו לבלות איתי, לשתות איתי ולהסתכל לי בעניים... היא כם מתחרטת על זה היום... היא סיפרה הכל לבד... אבל אין אפשר לסלוח ולחיות בידיעה שזה הבן אדם שאני חיי איתו ובונה עתיד... אימא לילדים שלי... בן אדם שמסוגל לעשות דבר כזה... האם לסלוח...?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אחי , תברח ממנה ,

שלומי
    08/07/2021

ראשית מעבר לבגידה ,
    עצם העובדה שהכירה בינכם זה כל כך נבזי ,
    תברח מהר.
    אתה תמצא אהבה חדשה ותבנה חיים טובים מחדש.
    נכון זה כואב זה גיהנום וזה משפיל , אבל זה יעבור.
    תקים משפחה חדשה ותמשיך הלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו