הודעות סקס של בעלי ומישהי מהעבודה שלו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הודעות סקס של בעלי ומישהי מהעבודה שלו
    מרגישה מושפלת
    15/08/2021

חדשה כאן,
    רוצה לפרוק, אין לי עם מי לדבר על מה שאני עוברת שלושה חודשים.
    בבקשה אל תשפטו קשה לי מאוד
    לפני שלושה חודשים בשבת בבוקר, ראיתי את בעלי לידי במיטה מסמס, היות ואני ללא משקפיים לא יכולתי לראות במה מדובר
    רצה הגורל והקטן שלנו התעורר חולה ובעלי הכניס אותו למקלחת, אין לי מושג מאיפה היה לי כוח, פתחתי את הטלפון שלו וחשכו עיניי
    הודעות סקס עם מישהי מהעבודה צעירה בת 20 פלוס.
    אנחנו בני 40.
    הרגשתי שאני מאבדת הכרה והרכשתי שלחץ הדם יורד לי, כמובן הדבר הראשון היה לנסות לצלם הכל מהטלפון שלי, לא הצלחתי מרוב לחץ הרוב יצא מטושטש.
    צרחתי לו שיבוא מייד לחדר ושאלתי מה זה??? אתה בוגד בי ומי זאת???
    אמר לי מה את מתעצבנת סהכ סמסים לא היה כלום ולא הייתה לזה חשיבות.
    באותו רגע סימס לה שעליתי על ההודעות ושלא תפנה אליו, היא ענתה מי הוא בכלל ושלא יפנה אליה.
    התפרקתי לגורמיםמהמלל המזוויע שהיה שם והפגיעה שלי באמת גמרה אותי נפשית, לא קמתי מהמיטה שבועיים וחצי, הוא נשאר בבית, לא אכלתי חודש וחצי וירדתי המון במשקל, אין לי לילה ולא יום.
    הוא בנתיים חזר לעבודה והיא כמובן עובדת שם.
    הוא התחנן ללכת ליועץ זוגי כי לא מוכן לוותר עליי ונשבע שלא היה שום מגע מיני כי היא גיבור מקלדת ולא היה מסוגל לעשות את זה, לטענתו היה יכול להכנס איתה למיטה אחרי יום כי היא כזו.
    לא מאמינה לו!
    בשבוע שגיליתי התקשרתי אליה, היא קיבלה חום, אמרה לי שהיו פלירטוטים ונדיקה חפוזה ליד המעלית בעבודה והודעות וזה הכל, אמרה שלא נפגשו אחרי שעות העבודה ולא היה כלום ולא יודעת איך נסחפה לזה בכלל.
    אני בוכה כל היום, אין לי אמון, יש לי ילדים קטנים ואני לא יודעת איך אסתדר לבד איתם, אני לא מאמינה בו ולא במילה שיוצאת לו מהפה.
    איך ממשיכים מכאן?
    אני יודעת שהכי קל לקום וללכת, כרגע זה מה שאני רוצה לעשות, לא יודעת מה לחשוב ואיך לחשוב.
    הלכנו כמה פעמים ליועצת זוגית, לא נותן לי כלום, הוא נשבע גם שם שאני אהבת חייו ומעולם לא רצה לעזוב את הבית ושהוא עשה טעות והוא מתנצל כל יום 24/7! אני לא יודעת מה לעשות אני יודעת שחלקכם בטח ילעגו או יצחקו כי אני עם מנטליות של פעם, מבחינתי זו בגידה לכל דבר ואני לא מסוגלת לנתק את הראש מהמלל שראיתי ומכמה מחמאות הוא נתן לה והיא לו ועל כל הדברים שהם רוצים לעשות אחת לשנייה, אני בוכה בלי הפסקה ואין לי את מי לשתף במעגל חברות או משפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קודם כל זה באמת מזעזע

אליהו
    20/08/2021

לא קשור לפעם או לא של פעם, אתם זוג ולא פוזלים החוצה. נראה לי שבשלב הזה הוא עדיין בהתגוננות ולא מצליח לקחת אחריות על מעשיו ויתכן שאם את לא תהיי בחדר הוא יצליח קצת יותר להיפתח.
    ההמלצה שלי: תחליפו יועץ תבואי לפגישה ראשונה תספרי את הדברים ותתני לבעלך להתחיל את התהליך לבד. את תצטרפי בנמשל כאשר בעלך יהיה בשל לתהליך זוגי.
    אל תדחי או תדחיקי כי ככה אי אפשר להמשיך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התחלנו יעוץ והפסקנו

מרגישה מושפלת
    25/08/2021

הוא מתחרט ומתנצל מיליון פעם ביום
    כמה חודשים שהוא בוכה כמו תינוק כי אני רוצה להתגרש
    הוא טוען מיליון פעם שאין ולא היה שום רגש, הוא נסחף והתלהב כמו ילד בן 13 ולא חשב על התוצאות שיבואו אחרכך
    מיותר לציין שכל אמון שהיה לי בו נעלם כלא היה
    נשבע שלא היו יחסי מין וטען שאם היה אוצה היה אפשר לעשות זאת תוך חצי שעה כי היא כייונה לשם( לטענתו לא היה מסוגל), ידע שהוא עושה משהו אסור( ההתכתבויות ) אבל לא ידע איך להפסיק
    מאידך, אמא שזה שעליתי על זה זה המתנה הכי גדולה כי בסופו של דבר רצה להיתפס ואם לא הייתי עולה על זה הוא היה מפסיק לבד תוך יום יומיים כי לא היה לזה עתיד.
    אני לא יודעת מה לעשות, כרגע הפסקנו יעוץ זוגי, הרגשתי שאני יותר מתעצבנת כל פעם שהולכים לשם
    זה לא נתן לי כלום ואני לא מסוגלת לסלוח או לשכוח( למרות שהיו בגדות קשות יותר עם זוגות והיום הם מטפחים זוגיות מהממת)
    אני פשוט לא מסוגלת, מבחינתי אפילו הודעות כאלה זה חציית קווים אדומים ובגידה לכל דבר.
    אני לא מסוגלת להרים את עצמי, מושפלת וכואבת מכל הבגידה הזאת.
    לא יודעת איפה אמצע כוחות להמשיך בחיים, איתו או בלעדיו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באמת מצב בו הכאב מאפיל על כל דבר אחר

אליהו
    25/08/2021

בשביל להחליט על הצעד הבא צריך קצת שקט. שהעלבון והפגיעה לא יופיעו לך מול העיינים גם לא בתחנונים. פשוט שקט דממה לא בשביל להשתקם אלא בשביל להכדיר. תחשבי באלו תנאים היית מוכנה להיות איתו שוב בזוגיות משהו שאפשר להציב לו דרישות ויעדים, מה התהליך ידרוש ממנו או ממך. אם את לא מוצאת פתרונות תחליטי עם את נשארת בשותפות בלי זוגיות או קמה והולכת.
    בכל מקרה בעלך פגע בך באופן חמור וזה לגיטימי שאינך יודעת עדיין את נפשך.
    שנה טובה ומתןקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו