שאלה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בבקשה
    דנה
    18/06/2008

שלום רב! יש לי חבר ואני מאוד רוצה לדעת משהו ולוודא אם זה נכון מה שכולם אומרים או שהכל סתם.
    כשאנו שוכבים הוא לא גומר מהר ז"א לוקח לה הרבה זמן. ממה ששמעתי וממה שאומרים שמי שגומר מהר זה אומר שהוא חרמן והרבה זמן לא שכב וממי שלא גומר מהר סימן שהוא לא חרמן והוא כנראה שכב בימים האחרונים ובגלל זה הוא לא גומר מהר.
    רציתי לדעת מהמומחים יותר אם יש משהו נכון בתאוריה הזאת? או מה התיאוריה הנכונה אומרת?
    אשמח לתשובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בבקשה

הוספת תגובה

• תשובה לדנה

אילה אריאלי
    18/06/2008

האינפורמציה שאת נותנת לא מספקת על מנת לקבע שהחבר שלך "גומר לאט".
    במידה וזה נכון יתכן שהוא סובל מבעיה הקרויה "שפיכה מעוכבת" . זוהי בעיה הניתנת לטיפול ע"י מטפל מיני. במיסה והדבר מפריע ליחסים ביניכם, כדאי לפנות לטיפול מיני.

אילה אריאלי
    מטפלת אישית וזוגית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל...

דנה
    19/06/2008

תודה על התשובה אבל יותר מעניין אותי לדעת אם יש קשר בין שפיכה מהירה - שהוא חרמן ולא שכב הרבה ואם השפיכה מעוכבת האם זה קשור לזה שהוא שכב בימים האחרונים ולכן הוא גומר לאט.
    אשמח לתשובה יותר ברורה.
    תודה ויום טוב לכולם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה לדנה

אילה אריאלי
    19/06/2008

ההנחה שלך אינה נכונה, נראה שאת לא מאמינה בבן זוגך ואת מנסה לבדוק אותו ע"י סימני דרך שונים. אם כך יש לך בעית אמון ביחסים ולא בעיה ביחסי המין.

אילה אריאלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו