מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גיליתי שהוא בגד 3 פעמים בשנה האחרונהעצובה25/03/2022
אני עייפה,ניצבת הפעם מול הפעם שידעתי שתגיע, הפעם השלישית. אני מרגישה לכודה בתוך כורי עכביש ולא מצליחה למצוא את דרכי החוצה,הפחד משתק אותי. הפעם הראשונה הבהילה אותי כולכך , הנשמה שלי כאילו ברחה הכי רחוק שאפשר,הנפש נפצעה ונחבלה. בהתחלה האמנתי שצריך לשקם,קראתי על בגידות והאמנתי שנוכל לשפר הכל, כלום לא עזר,היחסים חזרו להיות מתעללים, מקטינים, אין פרגון,חום,אהבה,חיבוק,מילה טובה ,סקס קורה כולכך מעט...לפניו הייתי מינית, אחריו נהייתי כבויה. במשך שנים ניסיתי להילחם,לצעוק,לזעוק, ובסוף מתתי. אני חיה מתה, הבדידות האלה רמסו אפילו את התקווה, הפעם אני חייבת להיות חזקה ואמיצה. אני חייבת לקום וללכת ,תחושת העלבון, הפגיעה, הצריבה, מרגישה כמו עציץ יבש שבכוונה לא משקים,מרגישה ריקה. הוא כל פעם מצליח להשאיר אותי אבל זה בגלל שאני פוחדת מידי לקום וללכת. מבקשת חיזוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפעמים יש שני צדדים למטבע
נמצא באותו מצב27/03/2022אין כמו כאב של בגידה הסכין שננאצת חזק כלכך בלב ,אבל אני מאמין שתמיד יש שני צדדים למטבע ואת צריכה לשאול את עצמך למה כל פעם נשארת ולמה התאהבת בו בהתחלה ותגלי שאתם שני חלקים של אותו שלם לפעמים ההזנחה היא הדדית והפעולות קורות בשני הכיוונים והגידה היא התוצאה של כשלים והזנחה במערכת הזוגית ,לכן לפני שממהרים לזרוק הכל לפח תנסו טיפול זוגי או גישור על הפערים שנוצרו ועם אחרי כל זה לא הצליח רק אז אפשר להרים ידיים ולהגיד שניסינו למרות שתמיד ניתן לתקן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?