זקוקה לעצה ותמיכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעצה ותמיכה
    נוי
    29/04/2022

בעלי בגד בי והלך עם חבר לחדר פרטי והזמינו 2 זונות ולאחר סכסוך קשה עם אותו חבר הוא בא וסיפר לי שהם היו בחדר פרטי עם ג'קוזי ומיטה זוגית וזיינו שם ...קיבלתי את חום חיי, חשבתי שאני מתה במקום,לא יכולתי לעמוד על הרגליים, הייתי בהלם מוחלט וכמובן שבעלי מכחיש וטוען שאוהב אותי מאד ואת הילדים,יש לנו 4 ילדים ואנחנו יחד 18 שנה מגיל 21, הוא האהבה שלי הכי גדולה וזה היה בשבילי כמו מוות ....מאז אני פשוט לא מצליחה לאכול ורוצה רק להיות במיטה ואני עוברת משבר מאד גדול שמרגיש כמו סוף העולם, לא מסוגל לחשוב,אני פוחדת מכך שלא אצליח להתנתק מהחוויה הזאת לעולם, אני ממש מתאבלת, רציתי וביקשתי להתגרש והוא לא מוכן וטוען שאוהב אותי והכל שקר, אני לא מצליחה להאמין לו לשום מילה. הייתי לידו ברגעים הכי קשים שיש ומעולם לא פגעתי בו ...אני כל כך פגועה וכל כך עייפה ומתביישת גם ולא מסוגלת לשתף את קרובי במה שקרה....אבל זאת המציאות,זה קרה וזה בלתי נסלח מבחינתי אבל מצד שני חוששת מהמון דברים ובמיוחד מהמרחק מהאיש שאני כל כך אוהבת.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעצה ותמיכה

הוספת תגובה

• מבחינתך אין סליחה

מישהו
    05/05/2022

אם את כל כך אוהבת וזו הייתה מעידה חד פעמית ניראה לי אפשר לסלוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו