מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעצה ותמיכהנוי29/04/2022
בעלי בגד בי והלך עם חבר לחדר פרטי והזמינו 2 זונות ולאחר סכסוך קשה עם אותו חבר הוא בא וסיפר לי שהם היו בחדר פרטי עם ג'קוזי ומיטה זוגית וזיינו שם ...קיבלתי את חום חיי, חשבתי שאני מתה במקום,לא יכולתי לעמוד על הרגליים, הייתי בהלם מוחלט וכמובן שבעלי מכחיש וטוען שאוהב אותי מאד ואת הילדים,יש לנו 4 ילדים ואנחנו יחד 18 שנה מגיל 21, הוא האהבה שלי הכי גדולה וזה היה בשבילי כמו מוות ....מאז אני פשוט לא מצליחה לאכול ורוצה רק להיות במיטה ואני עוברת משבר מאד גדול שמרגיש כמו סוף העולם, לא מסוגל לחשוב,אני פוחדת מכך שלא אצליח להתנתק מהחוויה הזאת לעולם, אני ממש מתאבלת, רציתי וביקשתי להתגרש והוא לא מוכן וטוען שאוהב אותי והכל שקר, אני לא מצליחה להאמין לו לשום מילה. הייתי לידו ברגעים הכי קשים שיש ומעולם לא פגעתי בו ...אני כל כך פגועה וכל כך עייפה ומתביישת גם ולא מסוגלת לשתף את קרובי במה שקרה....אבל זאת המציאות,זה קרה וזה בלתי נסלח מבחינתי אבל מצד שני חוששת מהמון דברים ובמיוחד מהמרחק מהאיש שאני כל כך אוהבת.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבחינתך אין סליחה
מישהו05/05/2022אם את כל כך אוהבת וזו הייתה מעידה חד פעמית ניראה לי אפשר לסלוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?