מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעל נתפס בשקר מה עושיםרחלי21/08/2022
מסתבר שבעלי משתמש בויאגרה.עליתי על זה כשמצאתי כדורים בכיס המכנס שלו ולא אמרתי כלום כי לא רציתי להביך אותו.מאז שוב רכש כדורים ועליתי על זה שוב.ככשאלתי אותו על כך אמר שרצה לנסות .לשאלתי האם זו פעם ראשונה שרוכש אמר שכן..
מצד אחד יכול להיות שיש לו בעייה,מצד שני משקר לי בפנים במצח נחושה.אם יש לו בעייה ואכן בחר להשתמש בהם האין זו זכותי כאשתו מזה 16 שנה לדעת מזה??.יחסי המין שלנו מהנים למרות שהיה רוצה יותר מהם..
חשה נבגדת ,חשה משבר אמון עמוק .יש לציין שבעבר כבר תפסתי אותו על שקרים קטנים ועכשיו מתחילה לעלות לי מחשבה שאולי בוגד בי ...
מה עושים האם לומר לו שאני יודעת שהוא משתמש בויאגsרה מזה שנה בערך...האם לא היה צריך לעדכן אותי בתור אשתו ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקשורת לקויה
מאiר22/08/2022בעיקרון זה מה שהכי זועק ממה שכתבת.
התקשורת בניכם לקויה ותחושה שאינכם חברים.
לא באמת.
אחרת היה שיתוף הדדי בדברים מסוג זה ובכלל.
באשר לשימוש והחשש מבגידה.
האל את מרגישה שיחס השימוש אל מול תדירות יחסי המין בניכם תואמת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?