קשר מסובך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר מסובך
    אביעד
    24/06/2008

אני בן 24 ונמצא במערכת יחסים ממושכת כשנתיים עם בחורה מחו"ל, כרגע היא נסעה לחופשה ואני בהתלבטות אם להמשיך בקשר.
    מצד אחד יש בינינו יחסים מדהימים של אהבה, חברות, שיתוף, תחומי עניין משותפים ומשיכה.
    מצד שני קיימים קשיים רבים בדרכם של בני זוג ממדינות שונות ובנוסף לכך אני מרגיש קושי להתחייב לקשר רציני מאוד בגילי. (היא מבוגרת ממני ב3 שנים).
    אשמח אם תוכלו לעזור לי לפשט את הסוגיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר מסובך

הוספת תגובה

• אביעד

תמי אורן
    24/06/2008

אביעד שלום,
    מהמתואר בדבריך קיימים שלושה פרמטרים שצריך לתת עליהם את הדעת הגיל והפער בגילאים, המרחק והיחסים המדהימים. נראה על פניו שהמשמעותי מכולם זה נושא הגיל ונראה שיתכן שבחורה בת 27 תרצה להבדיל ממך להתחייב יותר לקשר . ממליצה לדבר בפתיחות על פערי הגיל וההשלכות של זה לגבי היכולת שלך לקחת מחוייבות בשלב זה בחייך ובמידה והיא תיהיה קשובה לצרכים שלך ,על המרחק תתגברו כי נשמע מדבריך שמדובר ביחסים מלאים וממלאים.
    בהצלחה
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו