לעשות עוד ילד או לעזוב?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעשות עוד ילד או לעזוב?
    יוסי
    16/12/2022

אני יוסי, בן 40, נמצא כבר 3 שנים במערכת יחסים (לא נשואין) ויש לנו ילדה ביחד. בשנה הראשונה הייתה לי חיבה ומשיכה לבת הזוג שלי אבל עכשיו כבר אין. אנחנו רבים לפעמים, אבל לרוב מסתדרים טוב; יש ביננו חברות טובה ואף אופציה לקשרים מהצד. עם זאת אני רוצה להפסיק ולמצוא אישה שאני נמשך אליה ואוהב אותה.
    בת הזוג שלי מודעת לרצון שלי, אבל היא רוצה שנעשה עוד ילד לפני כן. מבחינתי זה זמן מתאים לעוד ילד ואני גם רואה את החשיבות שיהיה אח/אחות לבת שלנו. מצד שני, המשמעות של עוד הריון ועוד ילד, זה שאני נשאר לפחות עוד שנתיים במערכת יחסים בלי אהבה ומשמעות. כמו כן עם שני ילדים הכל הופך להיות יותר מסובך ויותר קשה.
    אני מתלבט מה לעשות. אשמח לעצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לעשות עוד ילד או לעזוב?

הוספת תגובה

• אם תחליט להשאר, תשאר בשבילך

שיר
    30/12/2022

אל תשאר במקום שלא עושה לך טוב ולא אוהב, להכניס עוד ילד למערכת יחסים שלא עובדת זה לא בריא.. נשמע כאילו היא רואה בך רק תורם זרע ואחרי שהיא תקבל עוד ילד, אתה יכול ללכת..
    אני כן אוסיף שאתם בסהכ 3 שנים ביחד, בשלב כזה מוקדם להרים ידיים מהזוגיות זה נראה לי מוקדם. תעבוד על הזוגיות שלכם, בלי כל הקשרים מהצד, יש לכן כבר ילד קטן אחד- תתמקדו בו ובכם.
    אם זה יצליח, תוכלו להביא עוד ילד, מאהבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו