לא יודעת מה לעשות...!!!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה לעשות...!!!!!!!!!
    אורית
    28/06/2008

שלום.. שמי אורית ואני נשואה 15 שנה. יש לי 3 נסיכות מדהימות. לא יודעת אייך להתחיל..... בעלי פלרטטן.. לאורך כל שנות נשואי הוא בגד בי זו פעם הרביעית. כל בגידותיו התחילו בשיחות טלפון.... לפני כ 5 שנים תפסתי אותו. בקשתי להתגרש והוא לא היה מוכן. הוא בקש טיפול זוגי, התנצלות והסכם שיעזור לו לא לבגוד. ערכנו הסכם, שבהסכם כתוב שבמידה ובעלי יבגוד שוב הכל יהיה שייך לי.. דירה,בית,קופות גמל שלו מחציתם.עשיתי הסכם זה כדי להבטיח כלכלית אותי ואת בנותי. ההסכם עבר חותמת של בית משפט . לפני שבוע.. קרה שוב אותו מקרה... גם הפעם בקשתי גרושים, בעלי בכה שוב ואינו מוכן להתגרש. אני יודעת שבעלי בוגד לא כי הוא לא אוהב.. הוא פשוט חסר גבולות..חייב להיות מחוזר . הוא קבע לו פגישה ' פסיכולוגית מטעם העבודה. איני יודעת מה לעשות... מצד אחד זו דרך הפעם לממש את ההסכם,ולהתגרש. כואב לי על בנותיי, הוא שוב מוכן לעשות כל מה שיתבקש.. רק לא לעזוב. איני יודעת אם יש לי את הכוח לקום ולהתגרש.. אך אני גם לא מוכנה לחיות כאשה מוכה... מה לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה לעשות...!!!!!!!!!

הוספת תגובה

• עצתי אליך

הילה
    28/06/2008

ממי, וואנס א צ'יטר אולוויז א צ'יטר.....פעם בגד תמיד יבגוד...... אם הייתי במצבך ( אני מתה לתפוס אותו ולא מצליחה) כבר למחרת ההיתי ברבנות - בעצם קודם אצל עו"ד.... למה לך לחיות חיים כאלה, מה לא בסדר בך???? מי יודע באילו מחלות הוא מדביק אותך -ואת הבנות- שכל מילה שלו הופכת להיות שקר וכל מהלך מרגיש כאילו שהוא משקר וצוחק לך ברצוף בימינו יש הרבה גופים שיכולים לעזור ולתת תמיכה נפשית... אני לא מכירה אותך אבל לא מגיעה לאף אישה לחיות ככה.... בעלי בגד בי למרות כל מה שקיבל ממני לפני 4 שנים ואז נתפס...והתחנן.....ואני נתתי עוד צ'אנס , בימים אלו אני "מריחה" משהו חשוד אבל לא מצליחה להתלבש עליו.....ביום שאני יצליח אני יהיה בחוץ.. ואני אהיה כל כך מאושרת...והיא...היא כבר סיפור אחר.... אם רק הייתי תופסת את הבן זונה הזה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשה לי להחליט...!!!

אורית
    28/06/2008

הילה.. יודעת שאת צודקת.. חשוב לי לציין שכל הקשרים שבעלי היה היו שיחות טלפון.. לא היה מגע מיני ... בזה אני בטוחה...!! מחר אני נפגשת אצל עו"ד לקבל מעט משמעויות שהסכם שנחתם לפני 5 שנים... כולי תקוה שאהיה חכמה!! וחזקה!!! לעשות משהו.....!!!! בכל זאת... משהו שמע על אימון אישי??? האם זה עוזר לקבל החלטות ולהיות חזקים???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו