מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות
    לו
    02/07/2008

טוב, יש לי שאלה,בקשר למותר או אסור מבחינה משפטית ,חוקית. אני נשואה ויש לי תינוק בן שנה, אני רבה עם בעלי כל הזמן בגלל אמא שלו, אני רוצה לעבור בית כי היא גרה אתנו באותה קומה, היא מפריעה לפרטיות שלי, אבל השאלה היא כזאת כאני אומרת לבעלי שאני רוצה להתגרש , או לעבור דירה כי לא טוב לי ככה , אז הוא אומר שהוא יקח את התינוק שלי, והוא אומר שיש חוק חדש שהתינוק הולך עם אבא או משהו כזה...מה הזכויות שלי? אני יודעת שהתינוק הולך עם אמא..אז אמרתי לו שאני יקרא למשטרה ...תעזרי לי תכתבי לי מה מגיעה לי אם אתגרש....בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות

הוספת תגובה

• חזקת ילדים

אילה אריאלי
    05/07/2008

אחזקת ילדים היא לא משהו אוטומאטי. פקידת סעד ממונה מטעם בית משפט נותנת המלצה לגבי האחזקה מבחינת טובת הילד. יש להניח שבגיל כזה טובת הילד דורשת שיהיה עם האם.
    אני מציעה לך לפנות לקבלת יעוץ משפטי דרך ויצו או נעמת הקרובים למקום מגורייך. את יכולה לקבל שם יעוץ משפטי בתשלום סימלי.

אריאלי אילה
    מטפלת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה את מוחקת תגובות של גולשים?

שני
    06/07/2008

מה? רק את יודעת הכל? כל כך אופייני לעובדות סוציאליות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו