מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעלי בוגד בי?מישהי06/07/2008
יש לי בעל נהדר, אנחנו נשואים טוב, מצפים לילד ראשון, אבל מה? לאחרונה הוא יותר מדי ידידותי לשכנה שלנו (שהיא אגב, בחורה נהדרת) ויש כל מיני סימנים - לפעמים כשאני מגיעה הביתה מהעבודה הוא אצלה בדירה, הם מתקשרים מאוד טוב ועוד כל מיני דברים קטנים... אני חוששת, אבל לא יודעת אם לשאול אותו כי אם הוא לא בוגד בי, אז זה סתם יצור ריב - הוא קצת חמום מוח. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסי להפתיע אותו...
שני07/07/2008ולהגיע הביתה בשעות שהוא לא מצפה לך. אם תחושת הבטן שלך מאותתת לך על קשר מסויים ביניהם - סימן שיש דברים בגו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: מישהי
עידית הוניגמן07/07/2008שלום לך
את חייבת להתמודד עם הבעיה אפילו אם אין כלום מספיק אם זה מפריע לך , אני לא בטוחה גם אם יש משהו שהוא יאשר , אבל כדאי לבדוק וליצור דיאלוג בינכם על הצרכים שלך(לדוגמא הקשר שנראה לך לא מתאים) וגם לשמןע אם יש משהו שמפריע לו .הפחד לריב יכול ליצור מערכת יחסים שתתפתח שם בגידה, במידה ותרגישי שאתם במבוי סתום אני ממליצה לפנות לטיפול.
עידית הוניגמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?