בעלי בוגד בי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעלי בוגד בי?
    מישהי
    06/07/2008

יש לי בעל נהדר, אנחנו נשואים טוב, מצפים לילד ראשון, אבל מה? לאחרונה הוא יותר מדי ידידותי לשכנה שלנו (שהיא אגב, בחורה נהדרת) ויש כל מיני סימנים - לפעמים כשאני מגיעה הביתה מהעבודה הוא אצלה בדירה, הם מתקשרים מאוד טוב ועוד כל מיני דברים קטנים... אני חוששת, אבל לא יודעת אם לשאול אותו כי אם הוא לא בוגד בי, אז זה סתם יצור ריב - הוא קצת חמום מוח. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעלי בוגד בי?

הוספת תגובה

• תנסי להפתיע אותו...

שני
    07/07/2008

ולהגיע הביתה בשעות שהוא לא מצפה לך. אם תחושת הבטן שלך מאותתת לך על קשר מסויים ביניהם - סימן שיש דברים בגו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: מישהי

עידית הוניגמן
    07/07/2008

שלום לך

את חייבת להתמודד עם הבעיה אפילו אם אין כלום מספיק אם זה מפריע לך , אני לא בטוחה גם אם יש משהו שהוא יאשר , אבל כדאי לבדוק וליצור דיאלוג בינכם על הצרכים שלך(לדוגמא הקשר שנראה לך לא מתאים) וגם לשמןע אם יש משהו שמפריע לו .הפחד לריב יכול ליצור מערכת יחסים שתתפתח שם בגידה, במידה ותרגישי שאתם במבוי סתום אני ממליצה לפנות לטיפול.
    עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו