מה עושים ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים ?
    דנה
    07/07/2008

שלום, יש לי בן זוג כ - 5 שנים, הוא גרוש כבן 50 +3 , אני רווקה, הוא מבוגר ממני בכ - 10 שנים. הזוגיות ידעה עליות וירידות, בעיקר ירידות, הרבה מריבות...חוסר אמון...(כמובן שהיו גם זמנים טובים) . שוקלת פרידה, רוצה משהו אחר, אך לעיתים זה נראה מפחיד ,...להתחיל הכל מחדש...בקיצור לא יודעת מה לעשות ? ברור לי שבסופו של דבר אני זו שצריכה להחליט, אבל אשמח לשמוע תגובות. הקושי הוא החשש מהבלתי ידוע, מה יהיה, איך אסתדר, האם אמצא מישהו טוב יותר ? וכו' לי אין ילדים וגם זו שאלה מבחינתי, כן רוצה, לא רוצה ?? אין לי את הכוח לפעול, לעשות ולא רק לדבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים ?

הוספת תגובה

• הודעה של: דנה

עידית הוניגמן
    07/07/2008

שלום דנה

אני ממליצה לך לפנות לטיפול על מנת לברר לעצמך למה את כל כך הרבה זמן בקשר שאת אומרת שהוא לא טוב לך למה את נשארת איתו מה כן את מקבלת בקשר וממה קשה לך להפרד ,אין ספק שהמקום המתלבט והתקוע הוא מאד מעייף וטיפול יכול לפתוח הבנות נוספות ומתוך זה גם בחירות

בהצלחה
    עידית הוניגמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמה, את בת 40 למה את מחכה?

שני
    08/07/2008

הוא כבר עשה את שלו. יש לו 3 ילדים. את עדיין רווקה בלי ילדים. למה את מחכה? תציבי לו אולטימטום או שהוא מסכים לילד (אפילו בלי חתונה) או שאת עוזבת. את רוצה למצוא את עצמך חסרת כל בת 45...? תתעוררי ואל תחששי ממנו. רוצה - סבאבה. לא רוצה - שיקפוץ לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו אני שמתלבטת

דנה
    08/07/2008

תודה על התגובות. זו אני שמתלבטת כל הזמן הזה, הוא דווקא כן רצה ילד. אני לא יודעת מה אני רוצה. האם אני רוצה ילד, האם אני רוצה להביא איתו ילד ?? אולי אני רוצה ילד, אבל לא איתו ?? עידית, כשאת אומרת לפנות לטיפול למי את מתכוונת? פסיכולוגית ? ושוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו