מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים ?דנה07/07/2008
שלום, יש לי בן זוג כ - 5 שנים, הוא גרוש כבן 50 +3 , אני רווקה, הוא מבוגר ממני בכ - 10 שנים. הזוגיות ידעה עליות וירידות, בעיקר ירידות, הרבה מריבות...חוסר אמון...(כמובן שהיו גם זמנים טובים) . שוקלת פרידה, רוצה משהו אחר, אך לעיתים זה נראה מפחיד ,...להתחיל הכל מחדש...בקיצור לא יודעת מה לעשות ? ברור לי שבסופו של דבר אני זו שצריכה להחליט, אבל אשמח לשמוע תגובות. הקושי הוא החשש מהבלתי ידוע, מה יהיה, איך אסתדר, האם אמצא מישהו טוב יותר ? וכו' לי אין ילדים וגם זו שאלה מבחינתי, כן רוצה, לא רוצה ?? אין לי את הכוח לפעול, לעשות ולא רק לדבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: דנה
עידית הוניגמן07/07/2008שלום דנה
אני ממליצה לך לפנות לטיפול על מנת לברר לעצמך למה את כל כך הרבה זמן בקשר שאת אומרת שהוא לא טוב לך למה את נשארת איתו מה כן את מקבלת בקשר וממה קשה לך להפרד ,אין ספק שהמקום המתלבט והתקוע הוא מאד מעייף וטיפול יכול לפתוח הבנות נוספות ומתוך זה גם בחירות
בהצלחה
עידית הוניגמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמה, את בת 40 למה את מחכה?
שני08/07/2008הוא כבר עשה את שלו. יש לו 3 ילדים. את עדיין רווקה בלי ילדים. למה את מחכה? תציבי לו אולטימטום או שהוא מסכים לילד (אפילו בלי חתונה) או שאת עוזבת. את רוצה למצוא את עצמך חסרת כל בת 45...? תתעוררי ואל תחששי ממנו. רוצה - סבאבה. לא רוצה - שיקפוץ לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו אני שמתלבטת
דנה08/07/2008תודה על התגובות. זו אני שמתלבטת כל הזמן הזה, הוא דווקא כן רצה ילד. אני לא יודעת מה אני רוצה. האם אני רוצה ילד, האם אני רוצה להביא איתו ילד ?? אולי אני רוצה ילד, אבל לא איתו ?? עידית, כשאת אומרת לפנות לטיפול למי את מתכוונת? פסיכולוגית ? ושוב תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?