מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות
    אפרסק
    09/07/2008

שלום אני נשואה כבר כמעט שנתיים לגבר שגרתי איתו כ4 שנים ויצאתי איתו 6 סך הכול. הוא היה החבר הראשון הרציני שלי. בערך שנה לפני החתונה התחלתי רומן עם גבר נשוי ולו 3 ילדים. אחרי חודשיים של הכרות עם הגבר השני עשיתי ממנו ילד. ובעלי הסכים לקבל אותי עם ההריון הזה, רק רוצה לומר שאני סיפרתי לו שהילד לא שלו וגם עזבתי את הבית בו גרנו אז. הוא בא והחזיר אותי, על פניו נראה שהוא אוהב אותי ורוצה להישאר איתי למרות הכול. בקיצור המשכתי את הרומן זה היה ממכר וכול כך שונה ממה שהרגשתי עם בעלי באותה תקופה. שבאותו הזמן רוב הזמן היה בעבודה וכן גם אני עבדתי אבל כבר שם איבדנו אחד את השניה לא יצאנו לשום מקום בקושי דיברנו אחד עם השניה. כשהייתי אומרת משהו הוא היה מגיב בכעס ועצבים ושהוא משלם שכירות ולכן בגללי אין לו משכורות לצאת לבילוי ומה פתאום אני מציעה לו עזרה בתשלומים הוא לא מקרה סעד. ההרגשה הייתה זוועה. בקיצור אני עדיין בתוך הרומן וכן עדיין נשואה ואם ל2 ילדים קטנים מאוד. לאחרונה פרצו ביננו המון ויכוחים נוראיים. ואני די סגורה על זה שאני רוצה לעזוב, בלי קשר לגבר איתו אני נפגשת. יותר כדי לקבל את השקט עבורי ועבור הילדים. אני לא יודעת איך להעלות את הנושא בפניו, פעם אחרונה הוא הציע פרידה בתנאי שילדי ישארו איתו, ואין שום סיכוי בעולם שאתן לזה לקרות. אנחנו לא יוצאים עדיין לשום מקום, הוא מסרב גם להגיע לביקור בבית הורי. הוא לא מסכים ללצאת איתי ועם הילדים. ואני מרגישה שאני מגדלת 3 ילדים. אנא עזרו לי לצאת מזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות

הוספת תגובה

• הודעה לאפרסק

אילה אריאלי
    11/07/2008

את מתארת מצב מאד מסובך. את מנהלת מערכת יחסים בו זמנית עם שני גברים. ברור שאינך יכולה לפתח מערכת יחסים תקינה ואינטימיות עם בעלך כל עוד יש לך רומן ואת לא מוותרת עליו. התגובות של בעלך, התנהגותו, והכעסים שלו עליך נובעים כנראה מהתחושות שאת לא ממש איתו.הוא כנראה מרגישה שאת בוגדת בו גם אם הדברים לא נאמרו בפירוש.
    עליך באמת להחליט במי את בוחרת. נראה שהחלטת לעזוב את הנישואין. במידה ואת נחושה לעזוב מערכת זו, עליך לעלות את הנושא בפניו בצורה חד משמעית . נושא אחזקת הילדים צריך להפתר מבחינת טובת הילדים. את יכולה לקבל יעוץ משפטי חינם בויצו או בנעמת ולברר מה הן זכויותיך.
    הייתי גם מציעה לך במקביל לפנות לטיפול אישי, מאחר והבעיה שתארת מצביעה על בעיתיות, אשר את עלולה למשוך אותה בחייך במידה ולא תביני לעומק את הדרך בה את מתנהלת במערכות יחסים.

אילה אריאלי
    מטפלת אישית וזוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

אני
    12/07/2008

לאיזה בעיתיות את מתכוונת? נפשית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אני
    13/07/2008

רק רציתי להבהיר שהקשר שיש לי, לפחות כרגע אין בו כול קשר למין, אני ו"מאהבי" יותר בקשר טלפוני, מדברים, מקשקשים, יש ביני לבינו תקשורת מדהימה. גם כשאנו נפגשים זה יותר דיבורים, כבר הבהרנו לנו שלא נמשיך קשר מיני עד שנפתור את העיניין של נשואי ונישואיו. בנתיים אנחנו החברים הכי טובים שיכולים להיות. אני מקבלת את הכבוד שלו ומבינה מהיחס הזה שהוא אוהב אותי גם. בקשר לבעלי, אין לו שום סיבה לחשוד בי, את כול כולי אני משקיעה בלנסות להבין מה הוא רוצה. קמה בבוקר מוקדם להכין לו אוכל לעבודה כשחוזר הוא מגיע לבית נקי והאוכל על השולחן. הבעיה היא שאי אפשר לדבר איתו כי אצלו זה או מה שהוא אומר או עצבים וצעקות ובלאגן. אני אוהבת את בעלי מאוד רק ברמה שונה. פעם הוא היה שונה לגמרי והישתנה מאוד עם הזמן. לו היה מתגמש טיפה יכול להיות שהייתי שוקלת שוב את כול העיניין. אבל הוא אפילו להורים שלי לא מוכן ללכת שלא נדבר על לדבר איתי על קשיי היומיום עם הילדים+עבודה. יום חופש הוא לא מוכן לקחת כדי לעזור, שלא נדבר על לצאת יחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו