מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    מיקי
    13/07/2008

אני בת 29 עם ילדה בת שנתיים מגדירה את עצמי מאז ומעולם כמתוסבכת בכל מה שקשור לגברים ומאד לא מנוסה. עם אבא של ביתי אני בקשר חמש שנים שמאד משקפים את המתוסבכות שלי. אנחנו נפרדים וחוזרים כל הזמן, הפעם שוב נפרדנו ושוב אני מחליטה שזו הפעם האחרונה הבעיה שאני חצויה. כשאני איתו לא טוב לי אני כל הזמן מנסה לברוח וכשאני הולכת אני בדכאון כל הזמן חושבת שאולי טעיתי וכך זה נמשך ונמשך. חשוב לציין שהוא הקשר הראשון והמין הראשון שלי . אני מקנאה לו מאד מאד ולא רוצה אותו מצד שני , חושבת שאני לא אוהבת אותו ויום אחרי חושבת שכן וכל המצב הזה של חוסר וודאות ביני לבין עצמי מוריד לי את הערך והאמון שלי בעצמי נורא אני מרגישה שאני לא באמת חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• מבולבלת

תמי אורן
    13/07/2008

היי לין,
    נשמע שמחד את מגדירה את עצמך מראש כמתוסבכת בקשרייך עם גברים, למרות שאני גם מבינה שלא היה לך ניסיון רב איתם כי לא היית במערכות יחסים רבות ומנגד מההגדרה הזו את לא משאירה מקום גם לאחריות של בן זוגך למצב.
    ע"מ לבדוק את הנושא ממליצה מאוד על טיפול זוגי או לחילופין אם אין לך פרטנר לזה אני ממליצה בחום על טיפול פרטני כדי להבין את תפיסותייך לגבי עצמך ולגבי מערכת היחסים כפי שאת רואה אותה.חבל להיות במצב זה של תקיעות ובוודאי חבל יותר לפתח ערך עצמי ודימוי עצמי נמוך. יש מצבים שזה לא הולך ולטנגו צריך שניים.
    מאחלת לך הצלחה
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו