בבקשה ייעוץ דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה ייעוץ דחוף
    ניבה
    14/07/2008

אני נשואה 17 שנים ,סה"כ 20 שנים בזוגיות עם אותו אדם כולל נישואין +4 ילדים.גיליתי כי בעלי מנהל מערכת יחסים עם אשה נשואה שגם הספיקה להתגרש בגללו.לאחר מס' הבטחות מצדו לחזור למוטב ואי קיומן של הבטחות אלו ,התחלנו בהליך של גישור עמ"נ להתגרש יפה.בין היתר גיליתי כי בעלי רכש דירה נוספת על שם אימו..מיותר לציין את עוגמת הנפש והשבר הנפשי שגרם לי גילוי הבגידה,זה אינו סטוץ חד פעמי.בימים אלו הפסקתי ביוזמתי את תהליך הגעשור מאחר ובעלי סוחב אותי עם ניירת שהוא צריך להגיש למגשר. עם כל ההתמודדות עם הבגידה של בעלי חידשתי קשר ישן מאוד עם אדם מעברי (22 שנים)נכה,שבזמנו הייתי מאוהבת בו טוטאלית,אבל הייתי ילדה בעיניו.הוא נשוי.לאחר שנה של התכתבויות בנייד,נפגשנו ולאחר 3 פגישות הגענו למיטה-כאילו לא נפרדנו כלל. הוא מוקסם מתשומת הלב שלי ואני מרגישה מאוד טוב שהנה אני מחזירה לבעלי ,יש לי כוחות להתמודד עם הכל בזכות הגבר מהעבר.אני מאוהבת בו. היום דיבר איתי הגבר מעברי ואמר לי שיש לו נקיפות מצפון בשל מערכת היחסים שאנו מנהלים והוא רוצה להאט את הקצב.תדירות המפגשים שלנו הינה נמוכה מאוד מאחר ושהה שנה בחו"ל עם גיחות לארץ,הוא יודע עליי הכל ואני יודעת רק שהוא נשוי +ילדה.הוא אומר לי שהוא מת עליי וכייף לו עם הנוכחות שלי בחייו.אני פגועה מאוד .ולא יודעת מה לעשות.לחכות שהוא ייצור קשר ?לנתק,למרות הקושי?אין לי בעיה עם הנכות שלו.לתפוס מרחק ושוב לחדש? אודה על התייחסותכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה ייעוץ דחוף

הוספת תגובה

• בבקשה ייעוץ דחוף

תמי אורן
    14/07/2008

היי ניבה,
    נקמה היא אחת הדרכים להתמודד עם הפגיעות בשל הבגידה של בעלך רק שפגיעות מזמינה פגיעות ועלייך לבדוק האם ההתאהבות היא דרך שלא לכאוב את הבגידה והפרידה של בעלך . אני ממליצה לך על טיפול כדי לבחון את מעשייך. הכאב הוא גדול והדרך של בגידה שמזמינה פגיעות מבלי לעבד את הפגיעות הראשונה היא נראית לכאורה הכי נכונה כרגע אך יש לבדוק מקרוב ולעומק את דרכך להתמודד איתה.
    בהצלחה בדרכך ותרשי לעצמך לכאוב ולהתאבל על האובדן מכאן תוכלי לעשות בחירות נכונות.
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ דחוף

ניבה
    15/07/2008

אני נמצאת אחרי תהליך האבל על גילוי הבגידה מצד בעלי.נכנסתי למיטה עם הגבר מעברי הרחוק לא מתוך נקמה בבעלי,זה פרט שולי,אלא בעיקר מתוך אהבה וכמיהה לגבר האחר. כרגע אני מרגישה שאני צריכה להתמודד עם הדרישה מצדו שנאט את הקצב.זה פשוט לא מסתדר לי עם אמירות אחרות שלו ביחס אלי" אני מת עליך " את מביאה כייף לחיים שלי" "אני אוהב את ההודעות שלך." .הוא יודע בבירור מה רגשותיי וציפיותיי ממנו.(אני לא מצפה שיפרק את משפחתו). אז מה לעשות? להיעלם לו? לתפוס מרחק לפרק זמן מסויים? אני חושבת עליו כל הזמן ,אבל לא רוצה שיעשה משהו שאינו שלם איתו. העובדה שהוא על כסא גלגלים אינה מטרידה אותי כלל.הוא הכי גבר בעיניי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לניבה

רחלי
    18/07/2008

ניבה יקירתי נראה לי מבחוץ שאת שקועה בבוץ שעליך לצאת ממנו מה שיותר מהר.תשמעי מבעלת נסיון.השליטי את ההגיון הבריא שלך על הרגש וקבלי את העובדה ששני הגברים הללו לא שווים שתבזבזי יום אחד נוסף אתם. תיפטרי משניהם בצורה המהירה ביותר. עם החבר מן העבר נראה לי שזו לא בעיה כלל.רק ריגשית וסלחי לי לא אחראית.פלסי לך דרך נקיה וחדשה לגבר שראוי לך שידע לכבד רק אותך ויהיה מחויב לך בלבד.תאמיני לי שכאשר תהיי פנויה נפשית וגם על הנייר תוכלי לקבל את אהבת חייך.הגבר שראוי לאהבתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרחלי תודה מניבה

ניבה
    18/07/2008

תודה על התגובה. לצערי אני נוטה להסכים איתך ,רק שהדרך לשם היא קשה. מצד אחד יש את בעלי שלא משתף פעולה בכל סיפור הגירושין ומצד שני יש את הגבר מהעבר,אם כי אני כבר מתחילה להתעשת לגבי רגשותיי כלפיו. שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו