להציל את הילדים!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להציל את הילדים!
    ישראל
    17/07/2008

שלום. אני ואישתי נפרדנו לפני חודש וחצי ונמצאים לפני דיון בבית דין רבני. בנתיים, כאשר הילדים אצלה (בגילאי - 9-6-4) היא מרביצה להם ומקללת כך הם טוענים בכל אופן ואני לא יודע מה לעשות! בשלושה שבועות האחרונים היא עברה להתגורר בעיר אחרת בלי להגיד לאף אחד ומשאירה אצלי את הילדים ימים שלמים כולל לילות, באה מתי שרוצה ולוקחת אותם ונצד אחד אני מרגיש מנוצל אך מצד שני כואב לי על הילדים כי שהם לא נשארים איתי הם מסתובבים כל היום ברחוב או לבד בבית. האם אב יכול להגיש בקשה, אפילו זמנית למשמורת? אני מדווח על כל המקרים למחלקת הרווחה אך לא נראה שהם עושים עם זה משהו! האם מומלץ לקחת את הילדים להתלונן נגד אימם במשטרה ואז לנסות להוציא לה צו הרחקה/הגנה? אני מרגיש חוסר אונים ואשמח אם תענו לי בהקדם. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להציל את הילדים!

הוספת תגובה

• משמורת

רחלי
    18/07/2008

אב יקר אני אינני בעלת מקצוע ואין לי ידע בנושא.בוודאי מחר יענו לך תשובה יותר מקצועית אבל אני בתור אמא שגידלה את ילדיה .אני מציעה לך לברך על כל יום שהיא משאירה אותם אצלך.נצל את ההזדמנות שהם אצלך ושחק איתם וצן להם הרגשה שלפחות אבא טוב יש להם.וזה המון.אל תדבר איתם שום דבר רע על אימם כי זה יעשה להם צלקת לכל היחיים ובסופו של דבר בבגרותם יינטרו לך על כך.כשהם באיןם אליך תן להם חוויות טובות שאותם לא ישכחו .ומצד שני אולי אימם צריכה קצת חופש כדי להירגע וזה יהיה לטובת כולכם ובעיקר לטובת הילדים.אשמח לשמוע ממך אם נעזרת בדברי.לילה טוב רחלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרחלי...

ישראל
    18/07/2008

רחלי, ראשית תודה על התייחסותך. שנית, כמובן שאני מאוד שמח שהילדים אצלי ואהיה עוד יותר מאושר אם זה יהיה על בסיס קבוע. העניין הוא שאישתי צעירה ממני ב9 שנים והפרידה נגרמה עקב כך שהיא "פתחה" את העיניים וזה אחרי שהתחתנה בגיל צעיר ולצערי או שלא לצערי תפסתי אותה על חם. כעת מה שמעניין אותה זה לצאת לבלות, להתפרפר כדבריה והילדים ממש לא בראש מעייניה. אני חושש שהחופש הגדול יגיע לקיצו והילדים יהיו במסגרת עד אחה"צ היא תתעורר ותרצה חזרה את הילדים. היא יודעת שהילדים הם עול בשבילה אך כדי להראות בסדר ולפגוע בי היא תנצל את היתרון שיש לה ותדרוש את אחזקתם. כשהם אצלה, הם רוב הזמן לבד בבית או מסתובבים בחוץ. כשהם מבקשים סיפור לפני השינה היא "מחפפת" אותם בהבטחה שמחר יהיה סיפור, הילדים לא אוכלים כמו שצריך ועוד.... בקיצור היא לא ראוייה להיות אמא לפחות לא בשלב זה של חייה, ואני לא יודע מה לעשות. כי במדינתנו לצערי הנטייה היא לטובת האמא וזה בסדר ברוב המקרים.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לישראל

רחלי
    18/07/2008

ישראל אני עומדת מאחורי מה שאמרתי לך.תעשה את המיטב כאשר הם אצלך.אל תבזבז את האנרגיות הטובות שלך במחשבות איך להציק לאשתך.דע לך שככל שיהיה לה טוב יותר היא תהיה רגועה יותר ואמא טובה יותר.וכמובן ההיפך יגרום לילדים סבל שזה מה שאתה לא רוצה.תאמין לי שאיניני משוחדת .אני פשוט אמא שיודעת מה וכמה אהבה זקוקים ילדים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו