עזרה דחופה!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה!!!!
    אבי..שם בדוי
    22/07/2008

אני ואישתי פרודים מזה כחודש.יש לנו שני ילדים קטנים שכרגע אצל אמם. היא מתלוננת עלי במשטרה שאני מכה אותה ,מאיים עליה ולאחרונה הוסיפה ניסיון לאונס ועוד שקרים ועלילות שמעולם לא היו ולא נבראו.היה לנו דיון בבית דין הרבני וסוכם על משמורת על הילדים, אך היא משתמשת בילדים כנשק ואינה מניחה לי לראותם, כרגע יש לנו צו הרחקה אחד מהשני. המצב אינו נסבל.אני כמעט כול יום בחקירות במשטרה על מה שלעולם לא עשיתי, הוזהרתי במקום עבודתי שאם אינני פותר את בעיותי בהקדם אני אפוטר,לכל הגורמים שאני פונה (משטרה, עובדת סוציאלית אני לא מקבל מענה הולם לבעיתי).אשתי מנצלת באופן מחפיר את היותה אשה ומעלילה עלי עלילות שווא ובנוסף מנצלת את סבלן של נשים שאכן עוברות התעללות אמיתית ולכן זוכה היא לסמפטיה מהגורמים המקצועים. מה עלי לעשות אני לא מצליח למצוא מנוח מאחר ואני דואג לשלום ילדי... דחוף עזרה!! יש לציין שאני מיוצג ע"י עורכת דין אך אני מאוכזב מטיפולה בתיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה!!!!

הוספת תגובה

• בעלי עבר אותה סיטואציה קשה מנשוא

מלאכית
    23/07/2008

בעלי הכיר אותי שהיה פרוד מאשתו הראשונה, ולהם יש ילד משותף שהיה אז כבן שנה וחצי בעלי עבר את אותם סיפורים והמצאות שהמציאה עליו גרושתו. בעלי היה חכם ונאבק בבתי משפט במשך שנים ארוכות ולבסוף זכה במשמורת מלאה על הילד. היום הילד חי איתנו והצלנו נפש אחת בישראל. אל תוותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אתה מאמין בצדקתך...אל תוותר

שני
    23/07/2008

תלך איתה עד הסוף. אז מה אם היא אישה. בסוף הצדק ינצח. בגלל נשים כמוה - כל השאר סובלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האשה מעלילה עלילות שווא

אילה אריאלי
    23/07/2008

אבי, באם ילדיך חשובים לך, אל תוותר, תנסה להוכיח את צדקתך דרך בתי משפט.היא אינה יכולה למנע את הילדים ממך. אתה זכאי לראות את ילדיך. במידה ולא מאפשרת ,יש לך הזכות להתלונן במשטרה שהיא מפרה צו בית משפט.במקרה זה משטרה מפעילה פקידת סעד. אכן יש נשים שמעלילות ומשתמשות בטענות שווא. במידה ואתה מאמין בצדקתך ולא פגעת פגיעה של אלימות תמשיך לתבוע את זכותך לראות את ילדיך, זו גם זכותם הבסיסית של הילדים שיהיו בקשר עם שני ההורים.

אילה אריאלי
    מטפלת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים???

אבי..שם בדוי
    24/07/2008

עכשיו היא לקחה את ילדי אשר היו עמה באזור הצפון בדירה מושכרת וברחה איתם לאזור הדרום ואמרה לעובדת סוצילאית שתומר לי שאם אני רוצה לראות את ילדי שהבוא לדרום. מה עושים??קשה לי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים

אילה אריאלי
    25/07/2008

נראה שבמצבך הבעיה ניתנת לפתרון רק ע"י בית משפט. עליך לקבל יעוץ משפטי ולפנות התרבות בית משפט.

אילה אריאלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש אגודות שעוזרות לגברים בחינם

שני
    27/07/2008

כמו "זכויות הגבר המשפחה" וכולי. תבדוק באינטרנט. תפנה אליהם ואל תוותר לה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשה דחופה

תמי אורן
    28/07/2008

אבי שלום, אכן עסק ביש . עלילות שווא הנן מוכרות בתחום ותאורך תואם את תאור גברים רבים הנמצאים בסיטואציה דומה . ממליצה לך לאור העובדה שאינך מיצג לשביעות רצונך לשקול אפשרות של החלפת עו"ד . כמו כן לחבור לפורומים של גברים שעוברים או עברו חוויה דומה ע"מ ללמוד מניסיונם. מאחלת לך הצלחה תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו