מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להימנע מבגידהמ26/07/2008
אני נשואה כעשר שנים ועוד 5 שנים לפני כן עם בעלי , יש לנו שני בנים, לאחרונה התחלתי לחשוק בגבר מסוים אני נמשכת אליו, חשוב לציין שבעלי נאמן, אבא טוב, בעל נהדר עוזר בעבודות הבית מבשל , אני מצד אחד מפחדת מעצמי... ומצד שני איך אפשר להיות כל כך הרבה זמן רק עם אדם אחד , בא לי שמישהו אחר יגע בי... ומצד שני אני יודעת שאם אני אאבד את בעלי לעולם לא אמצא מישהו כזה השאלה איך נמנעים מזה ומדחיקים את זה? האם זה קורה לכולם......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תעשי את זה
שיר27/07/2008הייתי במצב שלך , הרגשתי בדיוק כמוך וחציתי את הקווים. עכשיו אני מצטערת על כל רגע ורגע. הריחוק שנוצר מבעלי לא שווה, כאשר בוגדים נוצר מתח בין בני זוג גם אם הבן זוג לא יודע מזה. בבית המצב שהיה טוב הופך להיות קשה. בעיקר מכיוון שרגשות האשמה הם קשות מאוד. הילדים מרגישים במתח בין בני הזוג ונוצרת תלות איומה ולא בריאה באדם שאנו בוגדות עימו (בעיקר כשאנו נשים שפועלו גם ע"פ רגשות). הסקס מרגש יותר ואז הסקס עם הבעל שהיה סביר ויותר מכך נראה פתאום משעמם. אםאת מעוניינת להישאר עם בעלך תתרחקי מאותו גבר - זה המצב הכי אידיאלי. היום אני מנותקת מאותו גבר שהייתי איתו אך זה קשה מנשוא וזה לא שווה את המשפחה והאהבה בין בני הזוג החוקיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיר, קראתי את התגובה שלך ואני נמצאת
מאיה05/08/2008אמרת דברים שזעזעו אותי (מהכיוון הטוב), גם לי היתה תחילת רומן שלא המשיך קדימה, זאת אומרת הכרנו, החלפנו טלפונים דיברנו בטלפון ולא הסכמתי להיפגש, ברגע שחשבתי להיפגש ואף הסכמתי הבחור (שהוא צעיר ממני בעשור) אמר שלא מסוגל לעשות זאת... זה קשה מאוד, אך אני חושבת שניצלתי!!! ולפי מה שתארת, ואת ההרגשה אחרי והיחסים בבית ביום שלאחרי, אני בטוחה שניצלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך להימנע מבגידה
עידית הוניגמן30/07/2008שלום לך
אכן ההמצאות בתוך זוגיות יש בה רווחים והפסדים ,ומצריך ויתורים ופשרות ואני מבינה שאת נמצאת במקום שאת מודעת ונמצאת בנקודת בחירה , כמו שאמרה לך הבחורה שענתה לך גם בבגידה יש מלבד סיפוק צרכים יש מחירים וכאבים ואת צריכה לעשות את החשבון שלך של מה הכי חשוב לך ואיזה מחיר את מוכנה לשלם
בהצלחה
עידית הוניגמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?