החרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החרדה
    רביד
    27/07/2008

שלום רב! לפני חודש נפרדתי מהחבר שלי לאחר 6 שנות חברות וחוויתי לראשונה בחיי התקף חרדה . לאחר ההתקף הראשון חוויתי עוד מספר התקפים שבאחד מהם הגעתי לחדר מיון לאחר סדרת בדיקות נמצאתי בריאה לחלוטין מבחינה גופנית והתחלטתי ליטול וואבן ביום ובלילה . שאלתי היא האם יש קשר ישיר בין הפרידה שעברתי לבין התקפי החרדה?ומה אני יכולה לעשות להפסקת ההתקפים האלו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החרדה

הוספת תגובה

• חרדה

שונית
    28/07/2008

אינני רופאה בל הרגשתי אמפטיה למה שכתבת ואני יכולה להבטיח לך שאם החרדות באו לך כתוצאה מן הפרידה הרי שתהיי בטוחה שכעבור זמן סבער .עם לקיחת .אחריות על המשך חייך לטובה ואושר החרדה תיעלם כפי שבאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: רביד

עידית הוניגמן
    30/07/2008

רביד שלום
    סביר להניח שיש קשר בן ההתקפים והפרידה

פרידה וביחוד מקשר כל כך ארוך הוא מצב רגשי לא פשוט ואני לא בטוחה שאת נותנת לו מספיק ביטוי מילולי ולכן הגוף מדבר זה לא מספיק טיפול תרופתי חשוב גם שיחות על מנת שההתקפים לא יחזרו במצבי סטרס אחרים

עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו