מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידהענת01/08/2008
שלום, חדשה כאן. גיליתי, שבן הזוג בוגד בי. הגבתי קשה מאד. נכנסתי לדיכאון די ממושך (לפני כן לא היתה לי שום נטיה בכיוון). נפרדתי ממנו אבל עשיתי משהו די נורא. מרב כעס ספרתי לבעלה של האשה על מה שגיליתי. עכשיו אני מרגישה נורא. חושבת שלא הייתי צריכה לפגוע בו. מסכן. קרוב לודאי שלא היה מגלה לעולם. אני ממש כועסת על עצמי ולא ישנה בלילות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מתכוונת....
שני03/08/2008לבעל של האישה שאיתה החבר שלך בגד? אל תצטערי. אולי בעצם עשית מעשה טוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שני
ענת03/08/2008כן, ממש התקשרתי לבעלה וספרתי לו. אני חושבת שזה היה מיותר לגמרי. למה לגרום גם לו את הצער והכאב שאני עברתי? כשלא יודעים לא כואב. אני אישית מעדיפה תמיד לדעת את האמת, אבל יש הרבה אנשים, שמעדיפים לא לדעת וצריך לכבד את רצונם. לכן, יש לי נקיפות מצפון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת - מה שעשית...
שני04/08/2008מה שעשית - זה טוב מאוד! קודם כל הרצון להתנקם הוא תחושה מובנת ולגיטימית לחלוטין. ולעצם העניין: טוב מאוד שהודעת לבעלה על אשתו. גם כדי שידע עם מי הוא חי וגם - והכי חשוב - פגעת בצורה מסויימת בבן הזוג שלך שלא יוכל להיפגש איתה יותר. כך אני חושבת ואל תרגישי לרגע לא טוב עם זה. אם היא בוגדת בבעלה ומזדיינת עם מישהו שיש לו חברה - אז מגיע לה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
ענת05/08/2008תודה שני על ההבנה והתמיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
אילה אריאלי03/08/2008המעשה שלך אינו יוצא דופן. בזמן בגידה עולים רגשות שלא הכרנו קודם: קנאה, שנאה ונקמה. אלו רגשות שקיימים בעצמה גבוהה ביותר, והם טבעיים למצב הפגיעה. עלייך לסלוח לעצמך על המעשה הזה. פעלת תחת עצמה רגשית חזקה, מצד שני רגשות האשם חזקים על כך שפגעת באדם אחר.
תלמדי לסלח לעצמך .
אילה אריאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
ענת05/08/2008תודה לך אילה. קשה להשלים עם עם התעוררות הרגשות הללו, עם תחושת חוסר השליטה. וכמה קשה לסלוח לעצמנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?