מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה ממש דחוף.לורי כהן04/08/2008
היי אני בת 27 חיה עם בעלי כ 5 שנים ונשואים כשנתיים. בשנתיים האחרונות היה חסר לי חום ואהבה ממנו הרגשתי שלקחו אותי כמובן מאליו,והסקס היה ממש גרוע. כשהייתי מדברת איתו על כך והמון פעמים הוא היה מתרגז,ולא היה נותן לי תשובות .יש לציין ששהוא היה גולש באתריי סקס מידי יום. עם הזמן משהו קצת כבה בי והכרתי מישהו גבר גרוש בן 30 שסיפרתי לו מה עובר עלי ולאחר זמן קצר הסיפור ביננו תפס תאוצה והתחלתח לפתח רגשות עמוקים כלפיו. עם כל הבושה אני שכבתי איתו והיה לי הכי מדהים בעולם,וגם אחרי כן הקשר נמשך כפי שהיה לפני כן כלומר רגשותיו אליי אכן אמיתיים אם כי לעולם לא ביקש ממני לעזוב הכל בשבילו תמיד הוא אומר שאני צריכה לחשוב על עצמי ולהחליט לבד. אתמול דיברתי עם בעלי על כל מה שמפריע לי ולאחר שיחה של 3 שעות הצעתי שניקח שבוע פסק זמן והוא הגיב בבכי וצרור הבטחות שהוא אוהב אותי ושהוא נותן לי את מילתו שהמצב ישתפר אפילו עשינו רשימה של הדברים וחתמנו... כששכבתי איתו לאחר מכן לא הרגשתי כלום לא משיכה ולא רגש התכוונתי לנתק עם הבחור ההוא קשר על מנת לנסות ולשקם את הנישואין לפני שזורקים הכל לפח אך אינני מצליחה להוציא אותו מהראש אני לא מפסיקה לבכות לא אוכלת ולא ישנה כל הזמן חושבת עליו... אני חושבת שהחלטתי לתת לבעלי צאנס כי לא יכלתי לראות אותו במצב כה שבור. אני צריכה עצה וממש דחוף,אינני יודעת מה לעשות אפילו ביקשתי מהבחור שניפגש שוב כי אני רוצה...ולא בשביל סקס רק לראות אותו ולדבר איתו,אני לא מצליחה לנתק אותו ממני..ואני ממש מתןסכלת...תעזרו לי בקשה...מחכה לתשובה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה...
לורי כהן04/08/2008יש לציין שאין לנו ילדים והוא כמובן לא יודע שתחלתי משהו עם גבר אחר ולעולם לא אספר לו... אני מרגישה שאין לי עניין איתו אין פרפרים אין ריגוש וזה חסר לי המון מה אעשה? אפילו אני לא רוצה ללכת לטיפול,רוצה את הבחור השני שכמובן אני יודעת שעצם הקשר איתו מפריע לשיקול הדעת שלי אבל אינני יכולה לנתק אותו ממני מה אעשה.......?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: לורי כהן
עידית הוניגמן04/08/2008לורי יקרה
אני מרגישה את המצוקה שלך ואת הסבך הריגשי שאת נמצאת בו כרגע אל תעשי ,את חייבת לפנות לטיפול וקודם להבין מה קורה מה את צריכה ,למה את נמצאת במצב הזה ...ולמה למרות התחושה שהבעל שלך לא מספק אותך את עדיין מאד דואגת ורגישה לו ועוד ועוד
את כל זה תוכלי לברר בטיפול ולמצוא את הפיתרון המתאים לך
עידית הוניגמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?