האם זה נשמע הגיוני?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה נשמע הגיוני?
    מאיה
    05/08/2008

הכרנו לפני כחודשיים באקראי, החלפנו טלפונים והיינו מדברים שיחות עמוקות בטל' ולא נפגשים, הוא צעיר ממני ואני נשואה + 1 והוא רווק, מס' פעמים יזמנו ניתוק קשר, פעם מצידי ופעם מצידו אך תמיד איכשהו (והרבה ביוזמתי) חזרנו לשיחות טלפוניות אז בשבוע שעבר (יום חמישי) הבחור הצעיר אמר לי שאם אנחנו לא נפגשים אז הוא מבקש שננתק את הקשר כי מאוד קשה לו כך... אני אמרתי שאני צריכה לחשוב על זה ולא יצרתי קשר כול הסופ"ש, ביום ראשון שלח לי sms ורשם שיהיה שבוע טוב, אני התקשרתי אליו והוא אמר שהוא רק רצה לאחל לי שבוע טוב, שוחחנו מעט והוא רמז על פגישה, אני לא נתתי תשובה חד משמעית אך היה אפשר להבין שאני מעוניינת... לאחר השיחה שלחתי לו הודעה שאני מבקשת שלא ידבר על סקס בהקשר לפגישה שלנו, שזה לא מכבד אותי ולא צריך להצהיר הצהרות כאלה במיוחד לא בפגישה הראשונה, הוא התקשר מיד ואמר שהוא מאוד מעריך אותי והכול בצחוק, הסברתי לו שאם אני נשואה זה לא אומר שאני זונה (סליחה על הביטוי) וכמו שהוא לא מדבר על סקס עם סתם בחורה שהכיר בפגישה הראשונה אני מבקשת שינהג כך גם אלי, הוא אמר שהוא מתנצל והוא מאוד מעריך אותי וכו'... בערב הוא התקשר מחסום ואמר שאנחנו פשוט חייבים לדבר, פשוט חייבים! שהוא מת עלי, והמשאלה הכי גדולה שלו היא לפגוש אותי ולהיות איתי, לנשק ולחבק אותי, שאני מושלמת בעיניו, אבל העיניים של הבן שלי לא יוצאות לו מהראש, שהוא לא מסוגל לעשות לו דבר כזה, שהוא נקשר לבן שלי קשר עצום והוא לא מוכן ומסוגל לחשוב שהוא עלול להרוס לו את החיים, הוא אומר שהוא מלאך, ילד חכם מלא שמחת חיים והוא פשוט לא מסוגל לעשות לו את זה... הוא אמר שאם לא היה לי ילדים אז זה היה שונה לגמרי וגם אמר שהבן שלי הוא לא סתם ילד, הוא משהוא משמעותי עבורו! (הוא ראה אותו מס' פעמים איתי באקראי) אני אמרתי לו שכנראה הוא מציל אותי, אז הוא אמר שהוא מציל אותי וגם מציל את עצמו, שאלתי למה? אז הוא אמר ככה.. ולא רצה לפרט יותר... איחלנו בהצלחה אחד לשני ואח"כ שלחתי לו הודעה שאני ממש מעריכה את מה שהוא עשה, שקשה מאוד אבל יש לי הקלה... הוא שלח לי בחזרה, שיש דברים נסתרים ושהוא לא יודע אם אני יבין אותו או לא אבל אני חלק מהתיקון שלו בעולם הזה! מה אתם אומרים על הצעד הזה שלו? הרי הוא ביקש להיפגש איתי והזה היה התנאי להמשך הקשר עבורו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה נשמע הגיוני?

הוספת תגובה

• למהורהרת

שונית
    06/08/2008

אני קוראת את השורות שאת .כותבת ולא מאמינה.ככה כותבת אשה רצינית אם לילד? איפה האחריות שלך לילד שלך לחחיים שלך ולבית שבנית עם בעלך.מצטערת אבל את לא מסוגלת להעריך את מה שיש לך ומכאן ההידרדרות שלך קרובה.תפסי את עצמך..כרגע זה הבחור הזה .מחר את יכולה להשתוקק לגבר צעיר אחר.ותדעי לך שהגברים תמיד מוכנים לסטוצים.השאלה מה את רוצה כי התנהגותך היא מתכון להרס משפחתך ןבידך הדבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אישה נשואה הולכת עם גבר

שני
    06/08/2008

ועוד צעיר ממנה? את לא מבינה שהוא יגיד לך הכל על מנת להשכיב אותך? הוא יודע שזה מחמיא לך. קחי עצמך בידיים ותתנתקי ממנו. הוא רוצה להכניס לרזומה שלו זיון עם אישה נשואה זה הכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה נשמע הגיוני

אילה אריאלי
    09/08/2008

האם שאלת את עצמך מה הביא אותך ליצירת הקשר עם הבחור הצעיר? את חייבת לבדוק את הקשר הזוגי שלך ולנסות להשקיע ולשפר אותו.בסיפור שלך החשוב הוא מה את מחליטה, מה את עושה, ואיזה מחיר את מוכנה לשלם עבור יצירת קשר עם בחור צעיר ממך אשר כוונותיו לקשר רציני מוטלות בספק. יתכן והבחור עשה לך טובה גדולה בכך שחתך את הקשר , כאשר את לא מסוגלת לכך. את צריכה להיות חזקה ולהיות מודעת שזהו משחק באש. עדיף שתחזיקי מעמד ותנסי להשקיע בזוגיות שלך.

אילה אריאלי
    מטפלת אישית וזוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למהורהרת

לוקולוס
    26/08/2008

כדאי שתלכי להצגה ''הגיל הנכון לאהבה'' בתיאטרון הקאמרי ואז תחכימי הצעיר לא רוצה ממך כלום הוא רק רוצה לשכב אתך ולרוץ לספר לחברה. המפסידה העיקרית תהיה את אל תגרמי לעצמך לבכות לדורות ותכלכלי את מעשייך בשכל ובהגיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו