ניסיון לאיחוי ובניית קשר אחר בגידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניסיון לאיחוי ובניית קשר אחר בגידה
    מרון
    16/08/2008

גיליתי כי אשתי ניהלה רומן עם בחור איתו היא נוהגת ללכת לריקודי עם. היא מעולם לא הודתה בכך אך העובדות מדברות בעד עצמן. לאחר שיחות נוקבות ביננו החלטנו כי למרות הכל ננסה להיבנות מחדש תוך ידיעה כי הדבר דורש מאמץ רב. הריקוד המשותף בינהם כנראה פסק אך לאחר תקופה קצרה ביקשה אשתי לחזור ולרקוד עם הבחור איתו היא ניהלה רומן. לכך אינני מסכים בצורה חד משמעית. מבקש את עצתכם שכן עמדתי בעניין גורמת לאשתי כעס רב, הכניסה מחדש מתחים בחיינו ותורמת בצורה שלילית לאווירה אותה אנו מנסים לבנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניסיון אחרון לאיחוי הקשר

תמי אורן
    17/08/2008

מרון שלום,
    להערכתי לאור מה שהעלת נכון לפנות לטיפול זוגי. אחרי בגידה האמון נשבר ויש מקום לבנות אמון מחדש כנראה אשתך כדי למנוע שבר נענתה לבקשתך .לדברך לא הודתה שהיתה בגידה והסכימה לתנאים שהכתבת עד יחלוף הזעם לכן אך טבעי בעבורה לחזור לריקודי עם בחלוף השבר הראשוני.לכן השאלה האם הדרך הנכונה לבנות אמון מחדש משמע לכלוא את אשתך ולמנוע ממנה את הנאת חייה.אולי היא תיהיה בטוחה לך אבל תאבד את שמחת חייה. יש הרבה שאלות שיש להעלותם בטיפול ע"מ להחזיר את השקט והאמון לביתכם.
    מאחלת לכם הצלחה
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתמי

נילי
    22/08/2008

רון דבר על כך שאשתו רוצה לחזור לרקוד עם אותו בן זוג עימו בגדה ברון. לא חושבת שרון התכוון לכלא אותה, אלא שלא תחזור לזרועות אותו גבר איתו בגדה. לדעתי זה צעד בסיסי בבניית האמון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרון

נילי
    22/08/2008

עברתי חוויה דומה. בן הזוג הפסיק את הרומן אך סרב להפסיק לרקוד עם בת הזוג. אני לא הייתי מוכנה בשום אופן לקבל את העובדה שימשיכו לרקוד ביחד. לא היתה לי שום בעיה שימשיך לרקוד עם בת זוג אחרת. חושבת, שכאשר מנסים לשקם את הקשר יש לנקוט בצעדים בוני אמון והראשון בהם - ניתוק הקשר עם השותף/ה לבגידה. אני הצבתי אולטימטום והפסדתי. אנחנו נפרדנו על רקע זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו