מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצובהנועה24/08/2008
לפני יותר משנה וחצי נפרדנו אני וה- ex שלי בנסיבות שלא מרצונינו. פערי דת הפרידו בניינו. (אני יהודיה והוא לא) הכרתי אותו בצבא, התאהבנו והייתה לנו אהבה שאין לי לתאר אותה במילים כמה הייתה יפה ועצומה והתחושה שנשארה בי לאחר הפרידה היא- אהבה כזו זה פעם אחת בחיים.(היינו יחד קצת יותר משנה וחצי) מאז הפרידה יצאתי למספר דייטים ואף הייתי קצת בקשרים ( לא יותר משבועיים שלושה) וזהו, אינני מוצאת את עצמי. אף אחד לא מגיע לרמה שלו בעייניי. אני מנסה לתת צ´אנסים אך ללא צלחה. אני פוחדת שלעולם לא אמצא משהו ברמה שחוויתי. אני בוכה כמעט כל יום , הוא בא לי הרבה בחלומות, אני רואה אותו בדמיוני המון . חוששת שזה משגע אותי. אני נלחמת בזה יום יום לא לתת לזה לשגע אותי. אך עדיין פוחדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנועה
סוזי24/08/2008נועה יקירה כל יום שאת .קמה בבקר תגידי תודה לאלוקים.על שנפרדת מאדם שהיה יכול רק להקשות על חייך וחיי ילדיך.היי ריאלית -זו היתה אהבה בלתי אפשרית ולכן כל כך קסומה.תתמקדי בהווה כאן ועכשיו .ומצאי מישהו שתוכלי להיות מאושרת אתו על באמת ולא על םאנטזיות.סמכי עלי.עברתי את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: נועה
עידית הוניגמן25/08/2008הי נועה
אני חושבת שכדאי שתפני לעזרה על מנת לעבד את הפרידה , בקשר הזה היו דברים טובים וגם בעיתיים, נפרדת בגלל הדברים הבעיתיים ואת כרגע רואה רק את הטוב שאיבדת .כדי שתוכלי להפרד באמת מהקשר את צריכה וראות את התמונה כולה ולכן חשוב שתפני לעזרה
עידית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?