איך מתמודדים עם זה בלי לשבור כלים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מתמודדים עם זה בלי לשבור כלים?
    חנה
    25/08/2008

שלום רב, אני בת 36. נשואה +2. אנו נשואים 10 שנים ויצאנו לפני עוד שנים רבות. יש בנינו הפרש גילאים גדול מאוד וגם הפרשים מנטאלים גדולים מאוד. בעבר הייתה בנינו אהבה גדולה והיינו חברים טובים. בשנים האחרונות אנחנו הולכים ומתרחקים והגעתי למצב שאיני מרגישה חופשיה לדבר איתו. מאז ומעולם היו לי/ לנו בעיות בתחום הסקס, אך הבעיה הולכת ומחריפה ואנו שוכבים רק אחת לכמה חודשים (אני לא חשה בצורך בסקס וחשובים לי דברים אחרים לפני..) ככל שאנו שוכבים פחות הוא נהיה אגרסיבי יותר ויותר. הכעסים שלו מתחילים לצאת גם על הילדים והוא מדבר אליהם בתוקפנות ובזלזול והמעגל ממשיך כי ככל שהוא מתנהג כך יותר כך אני מתרחקת ממנו חשוב לי לציין כי הוא אבא טוב ובעל טוב, הוא שותף מלא בגידול וחינוך הילדים והילדים אוהבים אותו מאוד ( אם כי בהזדמנויות שונות הם מציינים שהם מפחדים ממנו ). בסה"כ אנו עושים הרבה דברים יחד כמשפחה והילדים שלנו מאוד מטופלים ומטופחים. ויש לנו הרבה רגעים של עושר (ליד רגעים לא מעטים של כעסים ומריבות) אני לא יכולה להרשות לעצמי לגדל כך את ילדי וגם לא מצליחה לדבר איתו על זה בלי להביא לתגובות קיצוניות גם אם ניפרד הוא ימשיך לראות את הילדים (ואני אעודד את זה בכל צורה שהיא) ואז לא תהיה לי שליטה על זה השבוע נשברתי לרסיסים ו"העזתי" לדבר איתו על זה וביקשתי ממנו שינסה לטפל במצבי הרוח שלו וימצא דרך לשלוט בכעסים הוא מצידו כמובן מתנגד לעזרה מכל גורם שהוא. האם להמשיך ולנסות להיאבק על זה, או להרים ידיים ולפרק את החבילה? מה יהיה עם הילדים - האם הוא לא יהיה מתוסכל יותר כשנפרד? איך עושים את זה ונשארים חברים? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם ניסית טיפול משפחתי?אפשרי גם לבד

יפית
    25/08/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: חנה

עידית הוניגמן
    25/08/2008

שלום חנה
    הבעיה העמוקה היא היחסים בינכם נראה ששניכם מתוסכלים השאלה היא אם הצעת לו ללכת לטיפול זוגי, או רק לטפל בעצמו,אני מציעה לך אם הוא לא יהיה מוכן גם לזה תלכי את ותבררי לעצמך מה את רוצה , ואז איך מגיעים אליו הכי נכון .
    בהצלחה
    עידית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחנה

סוזי
    25/08/2008

קראתי בעיון רב מה שכתבת.אני חושבת שאת מנסה לטשטש בין עיקר לטפל.גבר זקוק ליחסי מין עם אשתו גם כי זה טבעו וגם כדי להירגע.הבנתי שלך זה לא חשוב.אולי תנסי לעבוד על עצמך בנושא הזה ולבדוק עד כמה את מוכנה לשםר אפילו לטובת שלום הבית והשקט לילדים.מובן שאם את תעשי זאת מתוך כפיה וחוסר רצון הרי שאולי מוטב להיפרד ובמיוחד בשבילו כדי שיוכל למצוא אשה שאתה יוכל לחיות כגבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה את לא נותנת לו

לוקולוס
    26/08/2008

הבעייה שלך וכדאי שתפנימי זאת לכי לטיפול משפחתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו