מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך לספר לאשתי שאני רוצה להתגרשרון28/08/2008
אחרי 15 שנות נישואין נראה לי שלא נותר דבר ביננו אני לא יכול להסתכל עליה ובטח שלא לגעת בה הדבר היחיד שאני רוצה זה לצאת לחופשי, אבל יש לי בעיה קשה אנחנו שותפים בעסק ועובדים יחד, חשבון הבנק של העסק מעורב עם החשבון פרטי כך שאין לי משכורת או כרטיס אשראי שלי כדי להיפרד נצטרך להפריד חשבונות ולנסות לנהל את העסק יחד כגרושים כי אין לנו פרנסה אחרת ואם משהו יקרה לעסק שנינו נהיה ברחוב השאלה שלי היא איך לספר לה, איך לגרום לה לשתף פעולה מרצון ולא להיכנס למלחמת עולם איך להשאר לעבוד יחד ביום שאחרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לספר לאשתי שאני רוצה להתגרש
עידית הוניגמן28/08/2008רון שלום
אם אתה רוצה שזה יהיה בהסכמה אתה צריך להתקדם בקצב שלה להתחיל ליצור איתה דיאלוג לגבי הרצון שלך להפרד מאד חשוב איך אתה מציג לה את הסיבה כמה אתה לא שם עליה אשמה , לגבי הסיבה לפרידה . אני חושבת שחשוב שתתיעץ ותלווה את התהליך הזה בחשיבה עם איש מקצוע
עידית הוניגמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?