מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להתחתן עם מישהו ולא לדעת כלוםגילה31/08/2008
שלום רב! אני נמצאת כרגע בתהליכי גירושים אני נשואה שנתיים וחצי. חודש אחרי שהתחתנתי גיליתי שבעלי חייב כספים כל פעם זה היה בחלקים זה התחיל בחוב של 20000 ש"ח ואחכ חובות של 4000 ו 6000 ושוב 4000 ועוד כל מיני חובות קטנים של מאות שקלים תמיד ששאלתי על מה החוב התשובה שלו הייתה שזה חובות ישנים עוד לפני שהכרנו. בגלל שאהבתי אותו אז רציתי להאמין שמה שהוא אומר לי זה באמת נכון. כל תקופת הנישואים שלי תמיד חשדתי בו הראש שלי לא מפסיק לחשוב. המשפחה שלי מאוד אהבה אותו. לפני כמעט חודש תפסתי אותו מסניף בבית וגיסו סיפר לי שלפני שנה מצאו סימנים של סמים אצל אימא שלו בשירותים ולא סיפרו לי על זה. וגם לפני שנה הוא טען שהוא בדיכאון ואני טיפלתי בו בעזרת פסיכיאטרים ופסיכולוגים ורופאת משפחה שהחליטו שהוא צריך כדורים רסיטל חששתי מהכדורים כי אני מפחדת מהתמכרותהיו לו תופעות של סמים ואני חשבתי שזה מהכדורים דיברתי עם הפסיכיאטר והוא אמר לי שצריך סבלנות הרבה חיבוקים ונשיקות. ובסוף מסתבר שהוא לוקח סמים. אני יודעת שהוא לא בשבילי אני פועלת מהראש ולא מהלב שזה מאוד קשה לי אני צוחקת בוכה יודעת שהוא לא בשבילי אבל מתגעגעת ושונאת וכועסת האם זה נורמלי ומה אני צריכה לעשות?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתחתן עם משהו ולא לדעת כלום
תמי אורן31/08/2008שלום לך,
בהחלט קשה לגלות אחרי החתונה שאין תוכו כברו. נכון שהתקופה קשה ביותר ומעוררת סערה ורגשות קשים וסותרים כי בו זמנית את אוהבת ומתגעגעת ומנגד שונאת על התרמית אבל במצבך כשאת עדיין ללא ילדים ההחלטה קלה קצת יותר . המצב של פרודך אינו מעורר תקווה בעצם הסתיר ממך דברים מאוד משמעותיים האם תוכלי אי פעם לסמוך עליו האם זה אדם שיוכל להיות מחוייב לך, למשפחה? השאלות קשות והתשובות אינן קלות אבל עדיף שעה אחת קודם.בהצלחה בדרכך החדשה.
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתחתן ולא לדעת עם מי
גילה11/10/2008קשה לי להתמודד עם המצב הזה אני מתגעגעת ושונאת אותו הלב אומר לי להיות איתו אבל השכל אומר לי לא . מה אני יכולה לעשות על מנת לשכוח אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתחתן עם משהו ולא לדעת כלום
תמי אורן11/10/2008גילה שלום, אין ספק שתקופת הפרידה הנה קשה ביותר. עלייך להפרד מכל הפנטזיות שהקשר הבטיח לך . עלייך בתקופה הזו למצוא מקורות תמיכה , למצוא לעצמך עיסוקים שעושים לך רק טוב. ובמידה והכאב בלתי נסבל ואינך יכולה להעזר בפתיחות בסביבתך לפנות לגורם טיפול שיחזק אותך ואת החלטתך. מאחלת לך כל טוב ובהצלחה תמי אורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?