איך סוגרים פרק של רומן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך סוגרים פרק של רומן?
    רון
    01/09/2008

אנו נשואים כ-10 שנים, הורים לילד. בעת האחרונה גיליתי כי אשתי מנהלת רומן. אחר שהשגתי את כל ההוכחות המשפטיות הנדרשות הודעתי לה כי אני יודע הכל, יש לי הוכחות והברירה היא הפסקה מיידית של הרומן, ניתוק מלא מהגבר איתו היא ניהלה רומן, ובדיקת טיב הקשר ביננו או לחלופין פירוק החבילה. נתקלתי בהכחשה שהלכה ודעכה אחר שאשתי הבינה כי אני יודע דברים שלא האמינה כי יגיעו אלי. בחרנו לתת צאנס ולכן פנינו לדרך הראשונה- בדיקת טיב הקשר, בניית אמון וכדומה. במשך תקופה מסויימת היה נתק בין אשתי לבין הגבר שאיתו ניהלה רומן ולפתע אשתי אמרה כי חשוב לה להפגש עם הגבר איתו היא ניהלה רומן. היא לא הסכימה להסביר מדוע פגישה זו חשובה לה אך היא הדגישה כי בלי הסכמתי היא לא תפגש איתו. התנגדתי נמרצות לעצם הרעיון להפגש עם הגבר שאיתו ניהלה רומן. הסכמנו כי פגישה לא תהיה אלא אם כן אסכים שפגישה כזו תהיה. האם לאפשר הפגישה? האם הסכמה היא תחילה של בניית אמון? האם להתעקש על הניתוק המוחלט? האם הסכמה יכולה ליצור נזק בהמשך הנסיון לתיקונו (שאינני יודע מה יהיו תוצאות הניסיון הזה)? מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך סוגרים פרק של רומן?

הוספת תגובה

• איך סוגרים פרק של רומן?

תמי אורן
    01/09/2008

שלום לך,
    ההחלטה של אשתך היא מאוד קשה בין לבחור בך או בגבר איתו ניהלה רומן . אבל ההחלטה היא שלה .השאלה מדוע אתה לוקח אחריות על המשך הקשר , המפגשים? באופן שאתה מתנהל אומנם יש יתרון אחד יש לך שליטה אבל היא מדומה . ובנוסף אתה משחרר בכך את אשתך מלקיחת מאחריות וקבלת החלטות. ממליצה לבדוק את הנושא בטיפול כי יש כאן דפוס בעייתי שצריך לבחון אותו ולהבין את מהות היחסים ביניכם ולנצל את המשבר כדי לגדול ממנו.
    מאחלת לכם הצלחה
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקיחת האחריות

רון
    02/09/2008

גישתך לעניין אומרת להבנתי , למה שאני אקח את האחריות. הרי היא מתלבטת. עובדה היא שמעצמה היא לא נפגשת עם הבחור אלא ממתינה לכך שאומר לה כי אני מסכים לפגישה הזו. עצם ההמתנה להסכמה שלי תמוהה בעיני שהרי בשנה האחרונה אשר בה היא ניהלה רומן, היא לא שאלה אותי כלום ופתאום היא שואלת. לא ברור לי מה הסיבה לשאלה. ועוד יותר לא ברור לי מה היא תעשה כשאומר לה: תעשי מה שאת רוצה, מה שאת מבינה, קחי אחריות. כמו כן, אם תהיה פגישה כזו, מה יקרה הלאה, עוד פגישות? אם כי הגישה של העברת האחריות מאוד מעניינת ופותחת פתח למחשבה בכיוון אחר שאלתי האם העברת האחריות היא הדבר הנכון בסיטואציה זו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רון

תמי אורן
    02/09/2008

רון שלום, אשתךמבקשת לחדש את הקשר יש בכך אמירה .האם היא מבינה את המשמעות של חידוש הקשר ? האם אתה מבין את משמעות חידוש הקשר?לכל החלטה יש השלכה על הזוגיות וכ"א מכם יאלץ לקחת אחריות ע"כ מבלי לצפות שהאחר יעשה את ההחלטות עבורו.עדיין ממליצה מאוד על טיפול זוגי. תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו