התמכרות לבגידות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמכרות לבגידות..
    liat
    03/09/2008

אני נשואה ויש לי שלושה בנים מקסימים.חייה חיים דיי טובים בית ילדים עבודה בן זוג מקסים וכו'. בשנה האחרונה נרשמתי לאתר של של הכריות ושם יצא לי לפגוש גברים נשואים המערכות יחסים נמשכו בממוצע כחודשיים כל אחד. ומסיבות שונות בחרתי לסיים את הקשר . האחרון שפגשתי היה גבר מקסים שהתחברנו בצורה טוטאלית.הייתי מחכה לטלפונים מפגשים וסמסים הייתה משיכה מטורפת מצד שניננו אבל כבחורה כנראה שציפיתי ורציתי יותר וכאשר הגעתי למצב הזה לא התאים לי והחלטתי לומר לו שאני לא רוצה את הקשר הזה אני סובלת וזה לוקח לי אנגיות .שכאשר הייתי איתו בקשר לא ראיתי את המגרעות אלא חשבתי רק איך תמיד להמשיך להיות נחשקת ונאהבת בזרועיו. מצד אחדהחלטתי שאני לא רוצה להכיר עוד אף גבר נוסף מהאתר.כי נמאס לי לסבול משום שאני כזו רגשנית והגעתי למסקנה שמערכות כאלו לא מתאימות לי. מאידך אני מאוד מתגעגעת לבחור ולתחושות בכלל האסורות האלו. אני נלחמת כדי לא להיכנס לאתר למצוא לי ריגושים חדשים,ומנסה להתמקד בחיים שלי בבית ובילדים. אשמח לתגובתכם ועזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמכרות לבגידות..

הוספת תגובה

• התמכרות לבגידות

עידית הוניגמן
    09/09/2008

שלום ליאת
    אני ממליצה לך לפנות לטיפול על מנת לברר לעצמך את הצורך , ואת הבחירה לספק אותו בדרך הזו ואיךכלזה אולי קשור לנישואים, אני מאמינה שהבירור יביא אותך לבחור בדרך הכי נכונה לך שתוכלי לשלם בה את המחירים כרגע את לא יכולה עם ולא יכולה בלי וזה באמת מצב בלתי נסבל.
    בהצלחה
    עידית הוניגמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכירה גם מכירה

ל.
    30/09/2008

שלום הצורך הבלתי נשלט הזה בריגושים מאוד קרוב אלי מה זה קרוב עד כדי צפיפות מעיבה .קראתי את מה שכתבת וקראתי גם את התגובה אז ראשית אין לי הסמכה אבל יש לי ים של נסיון ולכן אני מרשה לעצמי לומר לך עשי כל אבל כל מה שגורם לך הנאה ובלבד שאף אחד לא יידע מזה .אל תתני לסביבה משפחה חברים להבין ולו ברמז שמשהו קורה.(מה שלא יודעים לא פוגע!!!) תמצאי את הזמן לספק לעצמך את היצרים אבל תפעלי בצורה שכלתנית .אין ספק בכלל שיש מעורבות רגשית שקשה מאוד להסוות אותה , הריגוש הזה מהחיזור מההרגשה שאת נחשקת ,הסמסומים המסוגננים באופן שגורם לפעימות הלב להאיץ זו הרגשה שאין דומה לה מצד שני אלמלא היתה מעורבות כזו, ההנאה מעצם העניין לא היתה הנאה כלל. אין לי מושג כללי וודאי אבל מנסיוני אין כזה "טיפול" שיכול לגרום לאותם צרכים להעלם או אפילו לדעוך,אצלי זה קורה רק כשאני ישנה .בכל אופן גם לאחר מה שעברתי ובצלילות לא חושבת שיש מקרה שבו דחף כזה הוביל לאסון כמו אצלי לדרמה מה דרמה לטרגדיה איומה ,למרות זאת המסקנה שלי היא לא זו המתבקשת בדיוק ההיפך בתנאי אחד שהכלל של דיסקרטיות מוחלטת נשמר ואף על פי ולמרות הכל לא לאבד בשום אופן את הראש אפשר להנות מכל העולמות . שכל ישר לא הזיק לאף אחד לעולם. אני מאחלת לך שפע של ריגושים והנאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמכרות לבגידות

liat
    02/10/2008

היי, יש כמה דברים לא ברורים לי עם מה שכתבת. למה את כתבת צפיפות מעיבה?אם הכל כל כך טוב האם הבגידה גרמה לך לאסון? ובכל זאת את ממשיכה לתת לדחף הבלתי נשלט לשלוט בך? לא ברור לי .אם את לא רוצה לכתוב בפורום רישמי לי למיל. יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

ל.
    02/10/2008

תיארתי לעצמי שזה לא יתחבר אבל פשוט צפיפות מעיבה זה מפני שלי קשה היה לשלוט בדחף לא יכולתי להפנים רגשות שהובילו אותי לעשייה מאוד פוגעת.אבל זה בלשון עבר חוויות מהסוג שעברתי העבירו אותי שיעור מאלף(אפשר גם בע) אבל אני עדיין עומדת מאחורי הדברים שאמרתי אפשר לחלוטין לממש ריגושים אני לא יודעת את כתובת הדואר שלך ואם הצעת לשלוח לשם אז כנראה שיש כאן דרך להשיג וגם אותה אני לא מכירה .אם את מעוניינת להשאיר לי אותה אני אוכל לעניין אותך בסיפור המרתק שלי יום נעים גם לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמכרות לבגידות

liat
    02/10/2008
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל בת כמה את?

דין
    05/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסתבר

ל.
    05/10/2008

שהגיל לא קובע אני מספיק גדולה כדי לא לעשות שטויות אבל הטבע או מי שאחראי לו לא עשה עבודה טובה הפעם אני בת 45

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו