מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך אומרים לילדיםעמית07/09/2008
היי, אני גרוש מזה תקופה, "אקסתי" ואני מאוד קורקטיים ביחסנו, הכאב והפצע עדיין טריים, (אני זה שעזבתי..), לאחר תקופה של מספר חודשים שהייתי לבדי, הכרתי אישה מקסימה, גרושה, טוב לנו ביחד, אנחנו רואים עתיד ליחסנו, אני מכיר מזה זמן את ילדיה, היא אינה מכירה את ילדי, ילדי (3= בני נוער וקטנצ'יק..), אינם מודעים לקיומה של אישה זו בחיי, אולי חושדים במשהו.. הם מאוד מרוחקים ממני כעת, הרבה יותר קרובים לאימם..אני מנסה לנהל איתם שיחות על הגירושין בכלל ולהביא לפניהם את קיומה של בת זוגי, אבל שניים מהם מסרבים בכלל לדבר על כך, השלישית, שמעה את האינפו' ומאז מסרבת לדבר עימי מטוב ועד רע.. איך אני מביא את החשיפה לפיתחם? אני מאוד לא רוצה לטלטל אותם, מה עוד והם "מאשימים" אותי יותר מאשר את אימם בפירוק החבילה ולא בצדק, אך הם אינם חשופים לכל מה שהביא לגירושין אלו. איך בכלל"מחזירים אהבות ישנות", איך אני מצליח להחזיר את ילדי אלי? אגב, אימם/אקסתי יודעת על חברתי כיום.. אנא.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדים בגירושין
סוזי07/09/2008אני לא הולכת לעשות לך את החיים קלים.דע לך שילדים שלא משלימים עם הגירושין ניזוקים מהם קשות.ויש לי הוכחה מאד מוחשית במשפחה עם שלושה ילדים.עצתי לך .אל תקפוץ על המציאה שמצאת.שום אישה לא שווה ערעור נפשם של .ילדיך.עצתי לך-קח פסק זמן.הסבר זאת לחברתך ואם היא ראויה להיות חברתך הרי שהיא תבין זאת.גש לאנשים מיקצועיים והעזר בהם.הניסיון שלהם בבעיות הללו עשוי לעזור לך ותאמין לי ששוה .להוצי כסף עכשיו מאשר להוציא הרבה כספים אחר כך על םסיכולוגים לילדים.סלח לי .אם אני קשה אבל המציאות היא כזאת ואי אפשר לחפף .......ותאמין לי שילדים זה אוצר שאסור לשחק בהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: עמית
עידית הוניגמן09/09/2008שלום עמית
כנראה הפצע של הילדים שלך עוד טרי והם עדיין לא פנויים להיות שותפים לשמחתך אתה צריך להיות רגיש לקצב שלהם ולהשקיע בשלב הזה בקשר איתם ולגבי זה אנימציעה לך ללכת ליעוץ על מנת לא לעשות טעויות זה נושא טעון רגשות שלך ושלהם וצריך לעזור לך להיות במקום ההורי הנכון להם
עידית הוניגמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירושין וילדים
רלי17/09/2008אכן בעת גירושין הילדים גם נפגעים וגם בחלק מהמקרים כמו אצל חברה שלי הם ניהלו מאבק על גבי הילדים ופשוט שכחו להתייחס אליהם וזו טעות.
אלפי תוגות לגנים עורך דין גירושין
אשר ליווה אותנו ושם דגש על ההיבט מבחינת הילדים.
אפשר להתגרש בכבוד.
תודה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אומרים לילדים
תמי אורן17/09/2008שלום עמית, לא ברור לי מדברך מה היא התקופה שעברה מאז גירושך. יתכן שבעבור ילדך התקופה קצרה לעכל את פירוק החבילה ואתה רוצה לשתף אותם בשמחתך שיש לך חברה ולנפץ להם פנטזיה נוספת שאולי יש סיכוי לחזרה. האט את הקצב . הילדים שלך רומזים ואף אומרים או לחילופין מתנהגים את הקושי שלהם לשמוח בשמחתך. אתה רוצה לעבור הלאה והם עדיין לא. יש משמעות לעובדה שאתה יזמת. הם מזדהים עם האמא שנתפסת כקורבן בצדק או שלא זה לא רלוונטי. לכן חשוב ביותר מבחינתך לשרוד את התקופה הקשה גם אם הם מרוחקים, לחזר , להתעניין לגלות הרבה אהבה גם אם כרגע אין פידבק מצידם. עד יעבור הזעם ויהיו כתמול שלשום.
הרבה סבלנות ואין מקום לציפייה שישמחו בשמחתך .
בהצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?