איך אומרים לילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אומרים לילדים
    עמית
    07/09/2008

היי, אני גרוש מזה תקופה, "אקסתי" ואני מאוד קורקטיים ביחסנו, הכאב והפצע עדיין טריים, (אני זה שעזבתי..), לאחר תקופה של מספר חודשים שהייתי לבדי, הכרתי אישה מקסימה, גרושה, טוב לנו ביחד, אנחנו רואים עתיד ליחסנו, אני מכיר מזה זמן את ילדיה, היא אינה מכירה את ילדי, ילדי (3= בני נוער וקטנצ'יק..), אינם מודעים לקיומה של אישה זו בחיי, אולי חושדים במשהו.. הם מאוד מרוחקים ממני כעת, הרבה יותר קרובים לאימם..אני מנסה לנהל איתם שיחות על הגירושין בכלל ולהביא לפניהם את קיומה של בת זוגי, אבל שניים מהם מסרבים בכלל לדבר על כך, השלישית, שמעה את האינפו' ומאז מסרבת לדבר עימי מטוב ועד רע.. איך אני מביא את החשיפה לפיתחם? אני מאוד לא רוצה לטלטל אותם, מה עוד והם "מאשימים" אותי יותר מאשר את אימם בפירוק החבילה ולא בצדק, אך הם אינם חשופים לכל מה שהביא לגירושין אלו. איך בכלל"מחזירים אהבות ישנות", איך אני מצליח להחזיר את ילדי אלי? אגב, אימם/אקסתי יודעת על חברתי כיום.. אנא.......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך אומרים לילדים

הוספת תגובה

• ילדים בגירושין

סוזי
    07/09/2008

אני לא הולכת לעשות לך את החיים קלים.דע לך שילדים שלא משלימים עם הגירושין ניזוקים מהם קשות.ויש לי הוכחה מאד מוחשית במשפחה עם שלושה ילדים.עצתי לך .אל תקפוץ על המציאה שמצאת.שום אישה לא שווה ערעור נפשם של .ילדיך.עצתי לך-קח פסק זמן.הסבר זאת לחברתך ואם היא ראויה להיות חברתך הרי שהיא תבין זאת.גש לאנשים מיקצועיים והעזר בהם.הניסיון שלהם בבעיות הללו עשוי לעזור לך ותאמין לי ששוה .להוצי כסף עכשיו מאשר להוציא הרבה כספים אחר כך על םסיכולוגים לילדים.סלח לי .אם אני קשה אבל המציאות היא כזאת ואי אפשר לחפף .......ותאמין לי שילדים זה אוצר שאסור לשחק בהם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: עמית

עידית הוניגמן
    09/09/2008

שלום עמית
    כנראה הפצע של הילדים שלך עוד טרי והם עדיין לא פנויים להיות שותפים לשמחתך אתה צריך להיות רגיש לקצב שלהם ולהשקיע בשלב הזה בקשר איתם ולגבי זה אנימציעה לך ללכת ליעוץ על מנת לא לעשות טעויות זה נושא טעון רגשות שלך ושלהם וצריך לעזור לך להיות במקום ההורי הנכון להם

עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירושין וילדים

רלי
    17/09/2008

אכן בעת גירושין הילדים גם נפגעים וגם בחלק מהמקרים כמו אצל חברה שלי הם ניהלו מאבק על גבי הילדים ופשוט שכחו להתייחס אליהם וזו טעות.
    אלפי תוגות לגנים עורך דין גירושין
    אשר ליווה אותנו ושם דגש על ההיבט מבחינת הילדים.
    אפשר להתגרש בכבוד.
    תודה שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אומרים לילדים

תמי אורן
    17/09/2008

שלום עמית, לא ברור לי מדברך מה היא התקופה שעברה מאז גירושך. יתכן שבעבור ילדך התקופה קצרה לעכל את פירוק החבילה ואתה רוצה לשתף אותם בשמחתך שיש לך חברה ולנפץ להם פנטזיה נוספת שאולי יש סיכוי לחזרה. האט את הקצב . הילדים שלך רומזים ואף אומרים או לחילופין מתנהגים את הקושי שלהם לשמוח בשמחתך. אתה רוצה לעבור הלאה והם עדיין לא. יש משמעות לעובדה שאתה יזמת. הם מזדהים עם האמא שנתפסת כקורבן בצדק או שלא זה לא רלוונטי. לכן חשוב ביותר מבחינתך לשרוד את התקופה הקשה גם אם הם מרוחקים, לחזר , להתעניין לגלות הרבה אהבה גם אם כרגע אין פידבק מצידם. עד יעבור הזעם ויהיו כתמול שלשום.
    הרבה סבלנות ואין מקום לציפייה שישמחו בשמחתך .
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו