עצה דחופה!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצה דחופה!!!
    לילי
    09/09/2008

אני עובדת במקום עבודה כבר למעלה מ15 שנה,אני והבוס שלי גדלנו יחד בתוך העסק וחברים מאוד טובים גם בתוך המשפחה,הוא כל הזמן מכחיש שמועות על כל מיני רומנים שהיו לו ובחודשים האחרונים מתמם לגבי יחסים מאוד קרובים שיש לו עם הסמנכלית החדשה בחברה,תמיד הוא מתנדב לספר לי כל מיני דברים אישיים,מתייעץ איתי וחולק עימי את לבטיו,בימים האחרונים הוא סיפר לי על איזה נסיעה לחו"ל שנפלה בחיקו כמתנה מאביו לו ולאחיו הצעיר.הוא משתף אותי בהתלהבות לקראת הנסיעה,שסוף סוף הוא יוצא לחופש לבד"בלי האשה והילדים"ושהוא לא לוקח טלפון ורוצה להתנתק מכולם ושאני היחידה שיודעת על הנסיעה הזו,עוד אוסיף שהוא אדם דתי וחובש כיפה. הבוקר גיליתי-וזה בוודאות של 100 אחוז-שהוא נמצא בחו"ל עם אותה סמנכלית,שהם מנהלים רומן כבר הרבה זמן.ושניהם ספרו למשפחה שהם נוסעים בענייני עבודה.אני בשוק!בקושי מתפקדת!לא רק ממה שהוא עושה בחייו הפרטיים אלא בעיקר ממסכת השקרים שהוא מחלק לי בהתנדבות,זכותו לא לספר לי מה שהוא עושה,אבל למה לשתף אותי-שתמיד חשבתי שיש בנינו אמון מלא-בכל מיני סיפורים מצוצים מהאצבע על אבא שלו ואחיו למשל. מה לעשות?אני לא מסוגלת להסתכל לו בעיניים.לתת לו להמשיך לחשוב שאני לא יודעת כלום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצה דחופה!!!

הוספת תגובה

• הודעה של: לילי

עידית הוניגמן
    09/09/2008

שלום לילי

אני מבינה את הסערה שאת נמצאת , ואת ההרגשה של הבגידה בחברות שלכם ,
    אני לא בטוחה שנכון לך לפתוח איתו את מה שאת יודעת ולעמת אותו עם השקרים שלו כי אז אולי תמצאי את עצמך שותפה לסוד ובמילכוד חדש כך שנראה לי שתצטרכי להכיל לבדך אן עם משהו שאת סומכת עליו את תחושותיך ולהבין שמהמקום שהבוס שלך נמצא הוא לא יכול להיות נאמן לחברות שלכם
    עידת הוניגמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו