אחרי שנתיים, גיליתי שהוא בוגד...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי שנתיים, גיליתי שהוא בוגד...
    אלמונית23
    10/09/2008

היי אני בחורה צעירה מהמרכז וכל החיים לפני, 23 רק, לומדת ועובדת, לפני כשנתיים בזמן המלחמה בלבנון הוא גר בצפון ולכן הוא עבר למרכז למשך המלחמה, היכרנו בפאב והתאהבנו אחד בשני עד כדי טירוף, כאשר הגיעה הפסקת האש וכולם חזרו לצפון החלטנו שאנחנו נשארים ביחד אף על פי המרחק, אפילו שחששתי מזה התאהבתי ולא יכלתי להרפות...הסקס היה מדהים...הוא היה טוב אליי בהמון מובנים...אבל תמיד שהיינו במיטה הוא רצה שאני אהיה המלכה שלו והוא העבד שלי...הסכמתי לא הייתה לי בעיה, אבל לא הסכמתי להשפיל אותו כמו בסדו מזו אמיתי, לא חשבתי שהוא באמת להוט אחרי כל זה...לפני כשבוע הרגשתי שמשהו לא מסתדר לי איתו, הייתה לי אינטואיציה נשית כזאתי שאני אפילו לא יכולה להסביר, ומתברר שצדקתי, הצלחתי לפרוץ לו לתיבת הדואר, אני יודעת שזה חטטנות ולא מוסרי, אבל הייתי חייבת, וכאשר נכנסתי חשכו עיניי, הגבר שאני הכי אוהבת וסומכת עליו ורוצה שהוא יהיה אחד...רשום לאתר שקוראים לו הכלוב, אתר סדו מזו של עבדים ומלכות, ויש תמונה שלו של החבר שלי, והכי גרוע זה ההודעות, הודעות שבמשך שנתיים הוא התכתב עם בנות על יחסי עבד ומלכה, הוא ביקש טלפונים של בחורות, ואף היום פגישות עתידיות שהוא קבע איתם...עברתי הודעה הודעה ולא האמנתי...לא האמנתי שזה הגבר שלי, באותו רגע התקשרתי ונפרדתי ממנו, וכמובן שהוא הכחיש את כל הסיפור, הזהרתי אותו לא ליצור איתי קשר... אני מרגישה שרמסו ליאת הכבוד, השפילו אותי ויותר מזה שאני לא מספיק טובה במיטה והוא הלך וחיפש ריגושים אחרים, והכי עצוב שאני אוהבת אותו...ולא יודעת איך להתמודד הוא היה החבר הכי טוב שלי, אני לא מבינה איך בחור יכול להגיד לבחורה שהוא אוהב אותה והיא הדבר הכי חשוב שיש לו בחיים, ולנסוע אליה מרחקים של שעתיים מהצפון למרכז, ובסוף לעשות מעשה כזה...אין לי מושג איך להתמודד עם זה אני מרגישה מתה מבפנים, שביזבזתי שנתיים עם בחור שהוא אפס...שהקרבתי כלכך הרבה, וזה היה שקר הכל. עכשיו לא מספיק הכאב שהוא גרם לי, עוד בלי בושה הוא שולח לי הודעה שהוא רוצה להודות לי על שנתיים מדהימות...איך איך אנשים מגיעים למצב הזה את זה אני לא מבינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאלמונית 23

סוזי
    10/09/2008

.אלמונית יקרה את צריכה להודות לאלוהים שפקח את עיניך.את לא רואה שהוא אדם חולה.תברחי ממנו כל עוד את לא קשורה אתו עם ילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: אלמונית23

עידית הוניגמן
    12/09/2008

שלום לך

אפשר להבין את הפגיעה והכאב בגילוי ובאובדן , חשוב שלא תצאי מהקשר הזה בהרגשה שלא היית מספיק מספקת וטובה במין הבעיה היא שלו הוא זה שחי בשתי עולמות וכנראה הבין שאם הוא יחבר בניהם זה לא יעבוד זו בחירה שלו לחיות כפי שחי את כנראה ברגישות שלךראית וטוב שכך וכרגע את צריכה להמשיך הלאה ולהתאושש מהפגיעה
    עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו