מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסים במשברע10/09/2008
טוב אני בת 24 נשואה שנתיים וחצי ויש לנו ילדה בת שנה. כבר מתחילת הנישואין הכל הלך לנו נורא קשה . אני חייבת לציין שאנחנו נורא דומים באופיינו שנינו עקשניים גאוותניים ואוהבי כבוד. באמת שאני מנסה לוותר המון איפה שרק יכולה אבל מרגישה שלא משנה כמה אני אשתדל ויעשה זה כבר לא עוזר , הוא לא מעריך את זה בכלל. הבעיה הכי גדולה שמפה נובעים המון סכסוכים בינינו זה מה שנקרא המשפחות שלנו. בעלי אף פעם לא סבל את המשפחה שלי אם זה האחים , דודים , וההורים. לפני כחצי שנה היה לנו משבר ביחסים ופשוט לקחתי את הילדה ועזבתי לבית של ההורים לחודש. לאחר מכן החלטתי לחזור לבקש סליחה (הוא מת על זה) להתחנן אליו . לבסוף חזרנו עם תנאים כמובן מצידו: מבחינתו כל המשפחה שלי מתה הוא לא רוצה לראות אותם, לשמוע אותם לא אירועים לא חגים כלום!!! אם בא לי לראות אותם שיבואו ויקחו אותי . אני הסכמתי, בתקווה שאולי בעתיד המצב קצת יירגע ונעשה סולחה. עברו כבר 7 חודשים והוא עדיין לא מדבר עם אף אחד מבני משפחתי מה שנורא מציק לי. דרך אגב כל השנאה הזו מצידו נבעה מכך שהוא טוען שבגלל שאף אחד לא ניסה לגשר בינינו אז הוא לא רוצה להיות בקשר עם אנשים כאלו, כביכול הם תמכו בזה שעזבתי את הבית לחודש. בקיצור, אני כבר לא יודעת מה יהיה מה לעשות כל יום אנחנו רבים אם זה על המשפחות ,עם זה על חינוך הילדה, אם אני מנסה ללמד את הילדה להגיד שם של האחיינית שלי שהיא בעצם בת דודתה אז הוא מתחיל לכעוס עליי ולריב איתי , אם אני אומרת מילים שאמא שלי אומרת אז הוא כועס. קיצר אין לי חופשיות הכל כמו באיזה גטו. אוי ואבוי לי אם אני אגיד מילה לא במקום. מצד שני ללכת להורים שלו לאכול בימי שישי ושבת זה חובה. ואם לא אלך אז יש לי טרור בבית. אני ממש שבורה , חשבתי כבר כמה פעמים לפרק את זה כי הילדה כבר נורא פוחדת מכל הריבים שלנו ומתחילה לפתח שגרה של צעקות וקללות. אנחנו קמים בבוקר והמילה הראשונה שלי/שלו זה : תמותי, תזדייני (סליחה על הביטוי), שאמא שלך תמות, שאבא שלך ימות וכו'.... פעם הייתי מספרת שאמא שלי הכללל שזו כמובן טעות מצידי היום למדתי שכביסה מלוכלכת משאירים בבית , מה שגורם לי להתפוצצות פנימית. אני מבקשת שאם יש למישהו עצה טובה או פתרון למצב הזה אנא עזרו לי. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל-ע
סוזי10/09/2008אשמח אם תגיבי למה שאני אומרת לך- א.הדברים החשובים ביותר לגבר הם-1. את בטח יודעת.......2.זה הכבוד. כך בנוי כל גבר נורמלי .לא כן אשה לכן אל תתעקשע איפה שלא צריך.תני לו הרגשה שגם הוא יודע משהו ואת סומכת עליו.כי נראה לי שאת אוהבת אותו אך לא סומכת עליו בכלל ולא על שיקול דעתו ברב המקרים.תבדקי זאת בבקשה. 2.אני מבינה מאד את הכעס שלו למשפחתך.אצלנו תמיד היו אומרים יש לך ריב .עם בעלך אל תעיזי לבוא אלינו הוריך.הדלת תהיה נעולה.תשתדלי להסתדר אתו ולא לרוץ אלינו הוריך,כי לא נקבלך ולא .נפתור לך את בעיתך בלי בעלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוזי
ע10/09/2008סוזי קודם תודה שהתייחסת להודעה שלי. שנית, נכון גבר בלי כבוד מן הסתם לא ייתפס כגבר אלא לסמרטוט אבל אצלנו זה מגיע לרמות של לעשות ממני אפס והוא תמיד צריך להרגיש למעלה כלומר: אין בינינו שיוויון מבחינתו המילה האחרונה תהיה תמיד שלו , וזה כבר נמאס... הכי מרגיז שכשהיינו רבים עוד בזמנו כשהוא כן היה מדבר עם המשפחה שלי כל ריב קטן היה מערב את ההורים שלי כדי לראות איך הם יכולים לעזור. וכשהם לא מתערבים גם לא טוב. לא יודעת מה הוא רוצה מהחיים שלהם . כל דבר שיעשו לכבודו או בשבילו לא יהיה טוב. והוא היחיד שלא מסתדר איתם. עם גיסי וגיסתי הענינים משגשגים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: ע
עידית הוניגמן12/09/2008שלום לך
נשמע שאת חיה באוירה של טרור שבו אין מקום בכלל לצרכים שלך ואת נמחקת שם, זה לא מקום טוב להיות בו ואת צריכה לעשות עם זה משהו, הכי נכון הוא ללכת לטיפול להתחזק ומהמקום הזה יהיה לך יותר מרחב בחירה , לא לתת לך להיות בקשר עם הוריך זה לא לראות אותך ואת הצרכים שלך....הויתור שלך לא מביא לשיפור אלא לעוד הגבלות וטרור , אני לא בטוחה במקרה שלך שלא נכון לערב אנשים במצב זה יכול לעזור לך להבין שאת בסדר ולראות טאת המציאות בעניים הנכונות
עידית הוניגמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין הטרור נמשך
ע18/09/2008עידית תודה על התייחסותך. לצערי לפנות לייעוץ זה בעייתי מבחינתי מפני שמבחינה כלכלית זה בלתי אפשרית. בעלי וצה ללכת אבל דורש שאני ישלם מכספי וממש אין לי כסף לזה. רציתי לשאול אותך, איך מתמודדים עם חיים שכאלו? איך מחזיקים מעמד? מה עליי לעשות? לפעמים בא לי להתאבד מרוב שאני כבר לא סוחבת את כל העול הזה.... נורא קשה לי.... בבקשה עזרי לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין הטרור נמשך
עידית הוניגמן22/09/2008שלום לך
יש מרכזים ציבוריים לטיפול במצבי אלימות את יכולה לברר במחלקה לשירותים חברתיים במקום מגוריך והשירות ללא תשלום מאד חשוב שלא תשארי לבד!
עידית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?