אישתי בוגדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישתי בוגדת
    דני
    14/09/2008

אני בן 47 לאחר 23 שנה של נישואים שנראו מאושרים תפסתי את אישתי בוגדת בי עם חבר לעבודה בן אדם בלי שניים נראה כמו הצרות שלי איך אפשר להסביר דבר כזה בן אדם דלפון כלי אגורה בתחת מוזנח ותת רמה. ביום שתפסתי אותה זה היה לאחר שהזמנתי לה צמיד 3 קרט יהלומים בתור מתנה לחג זה קרה לפני 4 ימים יש לנו 3 ילדים מקסימים שלא יודעים כלום אני במצוקה נוראית איך עוברים משבר כזה אם אפשר לנסות לשקם אח חיי הנישואין למען הילדים האשה הייתה האהבה של החיים שלי ופתאום אני לא מרגיש שום רגש אליה היא מנסה ליגוע בי ובה לי להקיא את הנשמה מה עושים איך לא פוגעים בילדים כרגע אין לי בעיה ריגשית להיפרד ממנה אי מאיימת עלי שתפגע בעצמה ותזניח את הילדים את סוד הבגידה אני אשמור בליבי גם אם נגיע לגרושין ואהני לא השתמש בו בשום דרך בהליך הגירושין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישתי בוגדת

הוספת תגובה

• אשתי בוגדת

תמי אורן
    14/09/2008

דני שלום,
    המלצה ראשונה לי אליך לא לקחת החלטה בסערה . תן לעצמך עוד זמן. והכי חשוב לפנות לטיפול גם אם ההחלטה היא להפרד. כנראה מה שאתה ראית , חשבת על הנישואים לא נראו כך בעיני אשתך.
    בהצלחה
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחתוך ומהר- יש המון אחרות,היא לא תי

ניב
    02/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה בן אדם מדהים

אנונימית
    10/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשתי בגדה בי

ניבה
    14/11/2008

לדעתי ברח מהר מאשתך ואל תנסה אפילו לשקם. מאחת שבגדו בה ועשתה כמה נסיונות לשקם.האמן לי זה לא עובד. רוצה עזרה כתוב לי למייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו