מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אישתי בוגדתדני14/09/2008
אני בן 47 לאחר 23 שנה של נישואים שנראו מאושרים תפסתי את אישתי בוגדת בי עם חבר לעבודה בן אדם בלי שניים נראה כמו הצרות שלי איך אפשר להסביר דבר כזה בן אדם דלפון כלי אגורה בתחת מוזנח ותת רמה. ביום שתפסתי אותה זה היה לאחר שהזמנתי לה צמיד 3 קרט יהלומים בתור מתנה לחג זה קרה לפני 4 ימים יש לנו 3 ילדים מקסימים שלא יודעים כלום אני במצוקה נוראית איך עוברים משבר כזה אם אפשר לנסות לשקם אח חיי הנישואין למען הילדים האשה הייתה האהבה של החיים שלי ופתאום אני לא מרגיש שום רגש אליה היא מנסה ליגוע בי ובה לי להקיא את הנשמה מה עושים איך לא פוגעים בילדים כרגע אין לי בעיה ריגשית להיפרד ממנה אי מאיימת עלי שתפגע בעצמה ותזניח את הילדים את סוד הבגידה אני אשמור בליבי גם אם נגיע לגרושין ואהני לא השתמש בו בשום דרך בהליך הגירושין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשתי בוגדת
תמי אורן14/09/2008דני שלום,
המלצה ראשונה לי אליך לא לקחת החלטה בסערה . תן לעצמך עוד זמן. והכי חשוב לפנות לטיפול גם אם ההחלטה היא להפרד. כנראה מה שאתה ראית , חשבת על הנישואים לא נראו כך בעיני אשתך.
בהצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחתוך ומהר- יש המון אחרות,היא לא תי
ניב02/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה בן אדם מדהים
אנונימית10/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשתי בגדה בי
ניבה14/11/2008לדעתי ברח מהר מאשתך ואל תנסה אפילו לשקם. מאחת שבגדו בה ועשתה כמה נסיונות לשקם.האמן לי זה לא עובד. רוצה עזרה כתוב לי למייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?