מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרידה.וכעת הריגשית.ניפרדת17/09/2008
ממש זקוקה לעצה טובה! אני אשה. הייתי בקשר זוגי עם אשה כ-3 שנים. במהלך הזוגיות,נולד לתוך הקשר ילד. אני יודעת שאולי חשוב לספר מדוע החלטנו על פרידה,אך אינני רוצה לחשוף פרטים ,במידה וגם היא מסתובבת כאן.אך מדובר בקשר לא פשוט שסחט אותי .הסיר את החיוך שעל פניי,שחשבתי שהוא נצחי... על כל פנים,אחרי כ-3 שנים נפלה ההחלטה להיפרד. פרידה קשה ,מלווה בריבים ומריבות כואבות. אני,כאדם,כדי להיפרד,זקוקה לנתק.רק נתק. אלא מה? הקשר נמשך והיה מתוך הרצון להישאר הורה של הילד שנולד. מכאן,אמנם היתה פרידה פיזית,אך לא ריגשית,שהיא אולי-אולי הפרידה הקשה.אותה אני חווה רק היום. היום,בת הזוג שלי בקשר חדש. אני מסתובבת שם,פוגשת את הילד,לוקחת אותו ומבלה עימו בקביעות. הוא שואל אותי אל האשה החדשה בחיי אימו.אני שומעת את שיחות הטלפון שלה עם האשה החדשה.אני יודעת תמיד מתי הן יוצאות,מתי הן ניפגשות...וכל זה גדול עלי. הסבל החותך בבשרי,קשה מנשוא.נפשי שסועה ומדממת.. הדמעות,אין להן כוונה להתייבש. העלבון,שאני שם והיא,בחוסר התחשבות,יכולה לשוחח עם בת הזוג החדשה שלה,ליידי... הקינאה.. אני מרגישה שאינני יכולה לשאת זאת יותר יותר.. אני חייבת נתק.אני יודעת שזה מה שאני זקוקה לו.אך איך אוכל להתנתק,? יש ילד,הוא קטן,עדיין לא בן 3... בבקשה.אין קסמים.אין תרופות פלא..אבל משהו..בבקשה.. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שואל אותי על האשה ולא אל האשה,כמובן
ניפרדת17/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרידה רגשית
תמי אורן17/09/2008נפרדת שלום,
אכן הצדק עימך פרידה רגשית היא הקשה ביותר. לקחת החלטה אמיצה ביותר קשה לנו לצאת מקשר גם בידיעה שאינו עושה לנו טוב. כדי להצליח להפרד תנסי להזכר בסיבות לפרידה. תנסי לנתק את עצמך רגשית ולא פיזית בגלל הילד ותנסי למצוא דרכים להגן על עצמך בקרבתה ובעיקר כשהנה מנהלת שיחות עם חברתה החדשה. הכוח בידייך לצקת משמעות אחרת למצבים השונים. תבדקי מדוע את נותנת בידיה כ"כ הרבה כוח שבעטיו את כ"כ מתערבלת וסובלת. זיכרי הכוח בידייך ולך היכולת לתת משמעות אחרת לסיטואציות הקשות ובכך לצאת ממעגל הפגיעות.
בהצלחה רבה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?