גירושין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירושין
    נ
    20/09/2008

אני נשואה 4 שנים יש לי ילד בן 3 ואני בחודש תשיעי, מההתחלה הנישואים היו לא מאושרים ולא מוצלחים. אני עוברת התעללות מילולית,חוסר כבוד,זילזול,צעקות ובעיקר בעיית קמצנות קשה שמאוד מקשה על החיים יחד. הבית מלא עצבים ומתח. הגענו למסקנה שאנחנו כבר לא אוהבים אחד את השני ולא מסוגלים לגשר על כל הבעיות והמשברים שהיו וקיימים. אתמול לאחר שהוא אמר שכשיהיו לי צירים אני לא אתקשר אליו כי הוא לא יבוא, נסעתי עם הילד להורים שלי(בהסכמתו).כמובן שהיום בבוקר כבר היו רגשי חרטה מצידו והבטחות שכבר שמעתי בעבר. אני רוצה להתגרש! מה עליי לעשות ?אייך להתחיל?שכחתי לציין שאני עובדת אך מרוויחה משכורת מינימלית שלא יכולה להחזיק דירה ושני ילדים קטנים(כי לא אוכל להשאר עוד הרבה זמן אצל הוריי). תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירושין

הוספת תגובה

• הודעה של: נ

עידית הוניגמן
    22/09/2008

שלום לך

אני חושבת שכדאי להמשיך איתו את הדיאלוג לגבי גירושים חשוב שתהיי נחושה אאני מציעה לך להתיעץ עם עורך דין לגבי הגשת תביעה ולברר את זכויותיך.

עידית הוניגמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירושין

רחל
    25/09/2008

נראה לי שאת מאד לא רגועה וזה מקרין על הבית ועל הכל.תנסי להיות רגועה.לחייך.דעי לך שבחוץ אף אחד לא מחכה לך ולא יכול להיות אבא טוב לילדים כמו אביהם האמיתי.קצת סבלנות.תראי לו שאםשר גם אחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו