מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירושיןנ20/09/2008
אני נשואה 4 שנים יש לי ילד בן 3 ואני בחודש תשיעי, מההתחלה הנישואים היו לא מאושרים ולא מוצלחים. אני עוברת התעללות מילולית,חוסר כבוד,זילזול,צעקות ובעיקר בעיית קמצנות קשה שמאוד מקשה על החיים יחד. הבית מלא עצבים ומתח. הגענו למסקנה שאנחנו כבר לא אוהבים אחד את השני ולא מסוגלים לגשר על כל הבעיות והמשברים שהיו וקיימים. אתמול לאחר שהוא אמר שכשיהיו לי צירים אני לא אתקשר אליו כי הוא לא יבוא, נסעתי עם הילד להורים שלי(בהסכמתו).כמובן שהיום בבוקר כבר היו רגשי חרטה מצידו והבטחות שכבר שמעתי בעבר. אני רוצה להתגרש! מה עליי לעשות ?אייך להתחיל?שכחתי לציין שאני עובדת אך מרוויחה משכורת מינימלית שלא יכולה להחזיק דירה ושני ילדים קטנים(כי לא אוכל להשאר עוד הרבה זמן אצל הוריי). תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: נ
עידית הוניגמן22/09/2008שלום לך
אני חושבת שכדאי להמשיך איתו את הדיאלוג לגבי גירושים חשוב שתהיי נחושה אאני מציעה לך להתיעץ עם עורך דין לגבי הגשת תביעה ולברר את זכויותיך.
עידית הוניגמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירושין
רחל25/09/2008נראה לי שאת מאד לא רגועה וזה מקרין על הבית ועל הכל.תנסי להיות רגועה.לחייך.דעי לך שבחוץ אף אחד לא מחכה לך ולא יכול להיות אבא טוב לילדים כמו אביהם האמיתי.קצת סבלנות.תראי לו שאםשר גם אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?