מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות
    נעמה
    21/09/2008

הי, אני בת 28, רווקה , בחודשיים האחרונים מנהלת קשר מאוד אינטנסיבי עם גבר נשוי. מאוד לא רציתי להגרר לזה, עקרונית בחיים לא חשבתי שדבר כזה יכול לקרות לי.. בעיקר כי לא רציתי להיות קלישאה מהלכת.. אני מתה עליו וכיף לי איתו, מצד שני כבד לי כל העניין של השקרים, שבסופו של דבר גם אם הוא אוהב אותי אני לא יכולה לצפות ממנו לכלום. אני רוצה להפסיק אבל קשה לי .. לא יודעת איך לעשות את זה, ופוחדת שזה יגרר עוד ועוד ובסופו של דבר יבוא על חשבוני בהכרות שלי עם גברים אחרים וגם שככל שיעבור הזמן אני אתחיל לסבול מהפשרות. יש עצות? חשוב לי לציין שאנחנו בסביבה שאנחנו רואים אחד את השני בכל מקרה, ולכן זה עוד יותר קשר להפסיק..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות

הוספת תגובה

• תגובה

קובי
    21/09/2008

את שאלת וענית לבד, חמודה, קשר כזה רק יהרוס אותך וחבל, הייתי בסרט הזה, תברחי ומהר, כמה שזה יכאב וכמה שזה ישבור לך את הלב, זה עדיף מאשר להיות בקשר שהסוף שלו כבר ידוע מראש, כי הרי בכל מקרה את תיפגעי בסופו של דבר וחבל. תמשיכי הלאה בחייך ותכירי לך גבר פנוי שיהיה רק שלך ולא תצטרכי לחלוק אותו עם אף אחת. בהצלחה חמודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: נעמה

עידית הוניגמן
    22/09/2008

שלום לך נעמה

אי אפשר לעזוב קשר כזה מבלי שיהיה מלווה בקושי רב כי כרגע יש רק הנאה והבעיתיות היא רק בהבנה של מה יכול להיות י...

מהניסיון שלי יותר קל לעשות תהליך כזה כשאתה מלווה בתהליך טיפולי ,כי זה תהליך לא פשוט של קונפליקט בין הרגש והראש

עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנעמה - פקחי את עיניך

יונתי
    22/09/2008

קשר עם גבר נשוי ישאיר אותך תמיד כאישה שניה, את מוכנה לזה? מפנייתך אני מבינה שלא. גבר נשוי לא יהיה איתך בערב שבת וחג, ואת תמתיני לבד, והזמן רץ... עצתי לך, שנני זאת לעצמך: "אני לא מוכנה להיות אישה שניה אצל גבר, אני יכולה לבנות את חיי, את משפחתי ואת ביתי עם גבר פנוי כלבבי..." תאמיני לי שיש הרבה גברים צעירים, פנויים ונחמדים. אולי יקח זמן עד שיגיע האדם הנכון עבורך, היי גם סבלנית... תהליך ניתוק הקשר לא קל, קחי את זה בחשבון, והיי מוכנה לכך... שנה טובה לך, בהצלחה !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו