הילדה לא רוצה לבוא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הילדה לא רוצה לבוא
    קובי
    21/09/2008

יש לי 2 בנות, אני גרוש כבר למעלה משנתיים, יש לי בת בת 11 ובת בת 4, הבת הגדולה לא מוכנה בשום אופן לבוא אליי, הקנה מחכה לסופ"ש איתי ואפילו קשה לה להיפרד ממני אבל הגדולה מוכנה לפגוש אותי רק כשנוכחות אימה ברקע ובשום אופן לא מוכנה להגיע לביתי, ידוע לי שהאם מסיתה אותה נגדי ומספרת לה כל מיני עלילות לגביי. מה עליי לעשות בכדי לגרום לבתי להתחיל ולבקר אצלי. עליי לציין שבתי מתקשרת אליי כמעט כל יום, אנחנו משוחחים זמן רב בטלפון ועושה רושם שהכל בסדר ביחסים ביננו והיא כמובן מבקשת שאקנה לה דברים וברגע שאני מעלה את העיניין שתגיע אליי היא דוחה זאת על הסף, אינני מבין מה קורה כאן ומה לעשות? נא עזרתכם, החגים קרבים ואני מאוד רוצה שגם היא תבוא אליי ולא רק הקטנה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הילדה לא רוצה לבוא

הוספת תגובה

• הודעה של: קובי

עידית הוניגמן
    22/09/2008

שלום קובי
    כנראה הילדה שלך נקרעת בן הנאמנות שלה אליך ואל אמא נראה שאין בעיה בקשר בניכם אבל היא לא יכולה ללכת עם הקשר הזה עד הסוף מה שאתה מתאר זה שהיא מוצאת דרך להיות איתך בקשר ויופי שאתה מאפשר זאת לא לוחץ עליה ומקבל אותה כמו שהיא ומתחשב בקשיים שלה עם כל הקשי שהדבר מעורר בך. נראה שמה שיעזור לה שאתם כהורים תסתדרו יותר טוב בניכם

עידית הוניגמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו