מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הילדה לא רוצה לבואקובי21/09/2008
יש לי 2 בנות, אני גרוש כבר למעלה משנתיים, יש לי בת בת 11 ובת בת 4, הבת הגדולה לא מוכנה בשום אופן לבוא אליי, הקנה מחכה לסופ"ש איתי ואפילו קשה לה להיפרד ממני אבל הגדולה מוכנה לפגוש אותי רק כשנוכחות אימה ברקע ובשום אופן לא מוכנה להגיע לביתי, ידוע לי שהאם מסיתה אותה נגדי ומספרת לה כל מיני עלילות לגביי. מה עליי לעשות בכדי לגרום לבתי להתחיל ולבקר אצלי. עליי לציין שבתי מתקשרת אליי כמעט כל יום, אנחנו משוחחים זמן רב בטלפון ועושה רושם שהכל בסדר ביחסים ביננו והיא כמובן מבקשת שאקנה לה דברים וברגע שאני מעלה את העיניין שתגיע אליי היא דוחה זאת על הסף, אינני מבין מה קורה כאן ומה לעשות? נא עזרתכם, החגים קרבים ואני מאוד רוצה שגם היא תבוא אליי ולא רק הקטנה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: קובי
עידית הוניגמן22/09/2008שלום קובי
כנראה הילדה שלך נקרעת בן הנאמנות שלה אליך ואל אמא נראה שאין בעיה בקשר בניכם אבל היא לא יכולה ללכת עם הקשר הזה עד הסוף מה שאתה מתאר זה שהיא מוצאת דרך להיות איתך בקשר ויופי שאתה מאפשר זאת לא לוחץ עליה ומקבל אותה כמו שהיא ומתחשב בקשיים שלה עם כל הקשי שהדבר מעורר בך. נראה שמה שיעזור לה שאתם כהורים תסתדרו יותר טוב בניכם
עידית הוניגמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?