ההנאות של החיים - דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההנאות של החיים - דחוף
    מלאך
    26/09/2008

אני בת 33 נשואה 10 שנים +2 בעלי הפך להיות אדם שאוהב לשבת בבית הוא חוזר מהעבודה רואה טלויזיה נמצא במחשב והולך לישון זה כבר 6 שנים נמשך. הוא אינו מעוניין לצאת לבלות הוא ממציא תרוצים למה לא ללכת , אינו רוצה לנסוע לחול , ללכת לספא,סופי שבוע לבד , הצגות, סרטים בקיצור כל דבר שמוציא אותו מהבית הוא לא מעוניין בו . במיוחד כאשר הפעילות היא כספית שלא נדבר שרוב הבילויים עולים כסף. כאשר אני דורשת לצאת הוא אומר לי לכי עם חברות או עם המשפחה שלך ועזבי אותי בשקט בבית. ביקשתי ממנו שיילך איתי ליועץ זוגי אך הוא אינו מוכן בטענה שטוב לו כך ואם אני לא מרוצה אז שאני אקום ואלך. הסברתי לו שחלק מהחיים בין העבודה לבית זה הבילויים אך הוא ממשיך בשלו. אני עובדת עצות אנא עזרו לי מה לעשות האם אני צריכה לחיות חיים רדומים ולהשלים עם המצב ?או לקום וללכת כפי שהוא ייעץ לי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ההנאות של החיים - דחוף

הוספת תגובה

• למלאך - חשוב

שלי פסטרנק
    05/10/2008

נכנסתי לפורום הזה בטעות ונתקלתי בך למרות שאני שייכת לפורום אחר.. לא יכולתי להתעלם מהמצוקה שאת מתארת, מה גם שאני מכירה נשים רבות שנמצאות באותה תחושה. אני מניחה שאם הוא היה נשאר איתך בבית אבל במקום להתהפנט מול הטלויזיה הוא היה מבלה איתך באינטימיות, היה לך נעים ומרגש כך שמן הסתם הצורך שלך לצאת היה הולך ופוחת (למרות שאני מאד בעד לצאת מהבית..אפילו לטיול על החוף, עניין שלא מצריך הוצאה כספית מיותרת) נסי ליזום משהו קטן כמו ערב של גבינות ויין לשניכם, אחרי שהילדים נרדמים שלחי לו SMS ובו תציעי לו לכבות את הטלויזיה למען ארוחה רומנטית עם קינוח מפנק... (את כמובן) את יכולה לבוא אליו לסלון ולקשור לו מטפחת סביב לעיניים ולהוביל אותו לשולחן..שם תחכה לו פיתקית על הצלחת ובה משפט נחמד.. משהו כמו "התגעגעתי למבט בעיניים שלך.." או כל דבר שיכול להתאים... לפעמים אנחנו צריכים להיות יצירתיים ויוזמים כדי ליצור עניין שיוביל להתנהגות כזו או אחרת... לפעמים כוסית אחת של יין עוזרת להשתחרר מהרגלים ישנים. אולי בן הזוג שלך מוטרד מעבודה ועניינים אחרים, ייתכן והוא במצוקה בעצמו אך לא יודע איך לשתף אותך, ובמקום זאת מוצא מפלט בלבהות בחיים של (זה הלא מה שמספקת הטלויזיה) אם גם זה לא עובד ונראה לך שהוא מזלזל בנסיונותייך ליצור איתו מגע אינטימי וחברי, הייתי ממליצה בחום על ייעוץ אישי. גם אם הוא לר יבוא איתך, איש מקצוע טוב יוכל לשמש לך אוזן קשבת ולתת לך טיפים מתאימים שאולי יתרמו לשינוי האווירה בבית או יגרמו לבן הזוג שלך להבין שכדאי לו להצטרף אליך לפני שישאר לבד.. עם הטלויזיה. מקווה שהצלחתי לעזור ולו במעט, שנה טובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההנאות שבחיים

תמי אורן
    05/10/2008

שלום לך,
    אני ממליצה לך לפנות לטיפול ע"מ לבחון את שתי האלטרנטיבות האחת להשלים עם המצב ולראות את הדברים הטובים שיש בו או לחילופין לפרק את החבילה., השאלה המרכזית היא האם הוא רגיש כלפייך בנושאים אחרים ורק בנושא הבילויים הנו אטום לצרכייך.תצטרכי לבחון היטב באמצעות גורם מקצועי מה יש בקשר שבכל זאת משאיר אותך בו.
    בהצלחה
    תמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו