מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות אם בכלל?דין03/10/2008
לפני שבוע נפרדתי מקשר של שלושה חודשים אני בן 33 והיא בת 25 שנינו רווקים בחודש הראשון היינו באופוריה ממש ההכרות בינינו היתה הזויה(באוטובוס)וזה היה נראה כאילו ....יש מה לספר לילדים ראוי לציין שזאת הבחורה היחידה שראיתי אותה באמת כאשה לעתיד אבל אז הגיעו חודשיים של סבל הדדי זה היה נראה כאילו אנחנו לא מסכימים על כלום היא הילדה הקטנה בבית וזה נראה שהיא די מורדת אחת ש"יודעת הכל"ומעדיפה לעשות הכל בעצמה בנוסף היא סיפרה לי שבעברה היה לה קשר של חצי שנה עם בחורה מה שבתחילה לא גרם לי למחשבות מיוחדות אך היום זה חלק מהדברים שגורמים לי לחשוב פעמיים בקשר אליה (הסיכון שבקשר רציני יותר תחליט פשוט לנטוש עם בחורה)היא טוענת שזה היה סקרנות אך סקרנות לא נמשכת חצי שנה בקיצור לאחר אין סוף שיחות שבוע שעבר יומיים לפני החג היא אמרה שאנחנו צריכים לדבר בשיחה אמרה שכל הריבים התישו אותה והקשר לא נראה לה הסכמתי איתה ונפרדנו אך בערב החג ויומיים לאחר שלא דיברנו הרגשתי שאולי לא עשינו מספיק וזה קשר של שלושה חודשים רק אז התקשרתי וניסיתי להחזירה אך היא היתה ממש החלטית בינתיים עבר שבוע והאמת שלקחתי את זה די קשה והיו לי קשרים ארוכים לפני זה של 4 שנים כל אחד השאלה אם לתת לכאב הפרידה לחלוף ולהרים ידיים או לעשות משהו אחר אני מאד אוהב אותה ומאד מבולבל מהמצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות?
תמי אורן05/10/2008דין שלום,
מדובר רק בקשר של שלושה חודשים ודי מהר נפרדתם מתקופת הירח דבש. נראה לי שכרגע אתה נאבק ברצון לשחזר את התקופה הראשונה אבל כאמור היתה כלא היתה.שמתה עליה כנראה הרבה פנטזיות והן התנפצו כעבור חודש ואתה מסרב להכיר בזה.
תרפה כנראה שזה מה שנכון.
בהצלחה תמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה תמי
דין06/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?