מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשואה בסה"כ 7 חודשיםיפית06/10/2008
היי, אני נשואה מזה כ7 חודשים אין עדין ילדים בתקופה אני ובעלי רבים המון על כל מיני שטויות אני מרגישה שהוא לא התבגר והוא מרגיש שאני שוטרת הוא עדין בקטע של לצאת לבלות לשתות וגם לי אין בעיה עם זה רק שלפעמים בעלי מגזים הוא רוצה לצאת כל שבוע רוב המריבות שלנו זה על זה הוא רואה שתיה וחברים וזהו נגמר הסיפור הוא טוען שאני יותר מידי קשה ורוצה לשלוט עליו אבל זה לא נכון בנוסף הוא לא עובד כבר כמה חודשים ואני מתוסכלת מזה כי ברגע שהוא נכנס לעבודה הוא עובד חודש חודשיים ואז מתייאש לא תמיד זה באשמתו אבל לרוב אנחנו גרים אצל ההורים שלי ביחידת דיור ונראה לי שהוא מנצל קצת את המצב וההורים שלי מאוד פרימיטיבים אז זה בכלל לא ניראה להם לעין כל הסיפור אני כבר לא יודעת מה לעשות ניסיתי לדבר איתו כמה פעמים והוא כבר הבטיח אבל זה כל פעם חוזר על עצמו בסה"כ הוא בן אדם מדהים הוא בעל טוב ואני מאוד אוהבת אותו אבל בבקשה תעזרו לי אני כבר חושבת על פרידה כי אני לא יכולה להמשיך ככה אני לא בנויה לזה תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפית
תמי אורן06/10/2008שלום יפית,
נראה על פניו שבעלך מתקשה לקחת אחריות ומחוייבות ורוצה עדיין להמשיך את חיי ההוללות . אין בכך רע אלא שבנוסף אינו מתמיד בעבודה. אני חושבת שמה שמוריד את האחריות זו העובדה שהנכם עדיין תחת חסותם של ההורים וגרים בקרבתם. הייתי ממליצה להעלות את האפשרות לעזוב ולהתחיל להתחייב יתכן שדברים ישתנו . כמו כן יהיה עלייך ללמוד להרפות ע"מ לעזור לו לקחת אחריות. את פשוט מושכת אש ומנהלת איתו קונפליקט חיצוני במקום שינהל את הקונפליקט בינו לבין עצמו בכל הקשור לתהליך הגדילה שלו. לכן את נשארת השוטרת והוא יכול רק להשאר בתפקיד הפורע חוק קרי את כללי הנישואין המחוייבות וכו'. במידה ולא יעזור או קשה ליישם ממליצה לפנות לייעוץ זוגי. זכרי לא סתם נישאת לו ואת מציינת שיש לו תכונות נפלאות.
בהצלחה וחג שמח
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחושדת בעלי בוגד בי
יפית27/10/2008תמי שלום בהמשך למה שכתבתי אז ככה בעלי התחיל לעבוד באופן מסודר ואני קצת התחלתי לרדת ממנו פחות להציק לו אבל אתמול קרה משהו מוזר בעלי קיבל מהעבודה משאית ואתמול כשחזר מהעבודה הוא אמר לי שחבר שלו ביקש ממנו לעזור לו להוביל איזה משהו אמרתי לו בסדר אז הוא נכנס להתקלח והלך קבענו שבשמונה וחצי הוא יחזור כי היינו אמורים לנסוע לאיזשהו מקום בשעה שמונה התקשרתי הוא לא ענה לי רק אחרי חצי שעה הוא חזר אליי דיברתי איתו ושאתי אותו למה הוא לא ענה הוא אמר הוא אמר שהוא לא שמע את הצלצול שאלתי אותו אם הוא עם מישהי והוא אמר שלא והתחלנו להתווכח ואז רציתי לדבר עם חבר שלו והוא אמר שהוא ירד משכנו להתווכח ובסוף הוא ניתק ועשה את הפלאפון לא זמין הוא חזר אליי אחרי חצי שעה ודיברנו והוא טוען בכל תוקף שהוא היה אצל חבר אני לא יודעת מה לעשות בקשה תעזרו לי אני חושדת שהוא בוגד בי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפית יקירה אין זוג ללא בגידות לא קי
אור27/10/2008תיראי יפית אני עוסקת בתחום החינוך בעלת תואר שני, וניפגשת ומשוחחת עם חברות. אין דבר כזה זוג ללא בגידות,זה לא קיים. מהיותנו בני אדם,אנו שוגים גם בזה. קיימת אהבה אחת בין בני הזוג , אך זוג ללא התנסויות מחוץ לנישואין זה מאוד נדיר. לכן אני מציעה לך תיהייה רגועה. כי גבר שבוגד בדרך כלל לא רוצה לעזןב את אשת חיקו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור -זה מדהים איך שאת..
אסף28/10/2008מצדיקה בגידות. שהיא תהיה רגועה כי הוא סתם מזיין בחוץ? אני מסכים איתך שאין נישואין ללא בגידות. לצערי הפסקתי להאמין במונוגמיות. אבל לגלות בגידה ולהגיד לא נורא כי בן הזוג חוזר הביתה בסוף זה קצת שחרור הרסן .לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה חושב שיש בגידות ק?
אור28/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבואי ואורי את עיניי. מעניין ...
אסף14/12/2008לדעתך אדם בוגד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפית
רחל27/10/2008יפית יקרה עברו כבר 3 שבועות מאז שספרת על חששותיך שבעלך בוגד בך.מדוע עדיין לא הלכתם לייעוץ..לדעתי את צריכה לשים את הקלפים על השולחן ולהסביר לבעלך שבצורה כזו אינך יכולה לחיות אתו.אם הוא רוצה אשה ומשחה הוא צריך לשתף אותך ולתת לך הרגשה שיש על מי לסמוך כי לדעתי מאחר שאין לכם ילדים עדיין ואם אינכם הולכים לייעוץ אז חבל שתחיי חיים כאלה של חוסר אמון ובטחון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחושדת שבעלי בוגד בי
תמי אורן27/10/2008יפית יקרה, נראה על פניו שמחד הדברים החלו להשתפר ,להערכתך כי הרפת והוא לקח אחריות והחל לעבוד אבל מנגד עדיין נותרו החשדות וחוסר האמון . להערכתי צריך לטפל בנושא באופן יותר רציני . אני ממליצה על טיפול זוגי כדי שתבהירו נושאים לא פתורים. להתחיל חיי נישואים ממקום של חוסר בטחון ואמון עלול להכניס את חיי הנישואים לסחרחרה שהיא לכל הדיעות הרסנית לחיי הנישואין.נצלו את המומנטום, אתם בתחילת הדרך.מצב הזה הוא בלתי נסבל לכל הצדדים את חיה באי וודאות ובחוסר אמון בסיסי והוא יתכן בחוויית רודפנות. מאחלת לכם הצלחה תמי אורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפית
אסף28/10/2008החשדות שלך טבעיות אבל לא תמיד מה שאת מדמיינת זה מה שקורה. אני לא יודע בני כמה אתם אבל בשלבים הראשונים של הנישואין לנו הגברים יש דחף להמשיך ולהתהולל ולא בהכרח הכוונה לסקס. המעבר מחיי רווקות לחיי נישואין קשה לנו . אל תדאגי זה עובר מעצמו. לפעמים זה לוקח קצת יותר מ 7 חודשים. סיפרת שהוא התחיל לעבוד באופן מסודר וזה טוב. תני לו קצת מרחב. הלחץ מצידך לא יעזור ורק יגרום לו לספר לך סיפורי סבתא וזה רק ילחיץ אותך יותר. דבר אחרון. כל עוד אין לך הוכחות חותכות לבגידה אל תבואי אליו בהאשמות. הוא פשוט יכחיש ואת תצאי מטומטמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?