מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעזרה דחוף....עדי07/10/2008
שלום! אני בת 22 מנהלת רומן עם גבר נשוי כבר חצי שנה. אני יודעת שההתנהגות שלי לא מוסרית, לא ראויה, ושמערכת היחסים בינינו לא יכולה להוביל אותנו לשום מקום אמיתי. אך עדיין קשה לי מאוד להתנתק ממנו, אני מאוהבת בו, וחושבת עליו כל הזמן. מצד אחד אני יודעת שאני צריכה להתנתק ממנו כמה שיותר מהר, אבל מצד שני הוא מביא אותי לריגושים שאף פעם לא חוויתי עם אף אחד. כל פעם שאני מחליטה עם עצמי לא להגיע איתו שוב למקומות האלה- אני נסחפת אחריו ולא מצליחה לעצור את עצמי. אני מתחילה ללמוד באוניברסיטה חודש הבא ומפחדת שהמחשבות עליו והצורך להיות איתו יפריעו לי בלימודים. בשבועיים האחרונים לא עשינו כלום והשיחות בינינו היו קרירות ואדישות. אבל קשה לי בטירוף..... מה עליי לעשות??? בבקשה עזרו לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לעזרה דחופה
תמי אורן07/10/2008שלום לך ילדה,
אין כאן שאלה של מוסריות השאלה היותר משמעותית מה הסיבה לכבול את חייך לאדם נשוי שלא מבטיח לך כלום למעט ריגושים? באופן הזה אינך פנוייה לחפש ריגושים אחרים שבוודאי קיימים . מאחר והגמילה קשה ממליצה לך להעזר בטיפול ע"מ להבין יותר לעומק לדוגמה האם הקשר הזה עונה על צורך להשמר מאינטימיות ולכן הפתרון של גבר נשוי הוא פתרון לא מודע . למדי על עצמך כמה שיותר מהר כדי לא לבזבז שנים יקרות.
בהצלחה וחג שמח
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה תמי, שנה טובה וחג שמח!
עדי07/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבת ה22
פנינה15/10/2008תתנתקי ממנו במהירות האפשרית שום טוב לא יצא לך מזה בגלל הורמונים משתוללים לא כדאי לך להרגיש שפיספסת את הדבר היפה ביותר בחיים ולמצוא אהבה אמיתית עם מחוייבות והכוונה לטבעת וחיים משותפים ולא להיות פרח קיר לחיות לפי השעות הנוחות לאדון.... הנצלן את צעירה מדיי בכדי להיכנס לכזאת הרפתקאה הסוף של זה תמיד לא טוב תתפכחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבת ה- 22
יונתי16/10/2008חג שמח לך, את צעירה, החיים לפנייך עם כל האפשרויות, הרבה בחורים צעירים וחמודים ישנם, את הולכת ללמוד באוניברסיטה, תתרכזי בלימודים שלך, במקצוע שתהיי זקוקה לו, והמיועד האמיתי יגיע קשר עם גבר נשוי יטלטל אותך, את כבר מרגישה לא טוב עם זה (לא מבחינה מוסרית), את לא שלמה עם עצמך, מדוע את צריכה מערכת שלא טובה לך? ובלי שתרגישי, הזמן עובר ואת עדיין תלויה ב- "זמנים שלו...", האם כך את רוצה לנהל את חייך? קשה להתנתק, מסכימה איתך, אך דרכי החיים לא תמיד קלות... בהצלחה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לבת ה 22
ליטל16/10/2008אני ממש מבינה מה את מרגישה כי אני הייתי באותו מצב כמו שלך לפני הרבה שנים את מרגישה שכמה שאת רוצה לצאת מזה את לא יכולה אולי גם כי את לא כ"כ רוצה אבל הפתרון היחיד שיכול לעזור לך הוא להכיר מישהו ומהר כי זה הדבר היחיד שיכול להוציא אותך ממנו ומהמחשבות הרבות שמעסיקות אותך כל כך. היום אני נשואה עם ילדים וזה בזכות בעלי שהכרתי אותו מיד לאחר שהפסקתי את הקשר איתו. אני יכולה להגיד לך שאותו הגבר הנשוי גם כיום הוא עדיין נשוי ובוגד ומנהל רומנים עם נשים אחרות. גם אם הוא היה מתגרש בשביל להיות איתך הוא בסוף היה בוגד גם בך וזאת הרגשה בהרבה יותר גרועה ממה שאת מרגישה עכשיו. לכן תעשי לזה סוף עכשיו ותצאי מזה מורווחת כי אחר כך תבכי על זה ומזל שאין לך ילדים ממנו כי אז לא תוכלי להפרד ממנו אף פעם. קומי תגידי שלום ותחפשי לך גבר שיאהב אותך באמת והרגשות שתחווי יהיו אמיתיים עם עתיד טוב ובטוח. שיהיה לך בהצלחה את עדיין צעירה יש לך הרבה מה לתת אבל לגבר אחר אל תבזבזי את האנרגיות שלך ואת הטוב שלך על גבר שבוגד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?