מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס אחרי גילוי בגידהצבעוני09/10/2008
לפני מספר שבועות גיליתי שבעלי בגד בי במשך שנים , החלטתי ואני שלמה עם ההחלטה לנסות לתקן את השברים ולהמשיך הלאה. (זמן רב מהרומן שלו היה מלווה באיומים של הבחורה עליו שאם הוא יגלה היא תגרום לכך שהוא יאבד אותי את הילדים ואת מקום העבודה, לא תירוץ ללמה הרומן המשיך רק הסבר לזה שהוא טוען שהוא רצה לצאת מזה הרבה פעמים רק פחד ושהוא תמיד אהב אותי). לפני גילוי הרומן הוא תמיד רצה יותר סקס ממני והיום לאחר הגילוי , הוא פתאום לא ממש מעוניין בסקס, הוא טוען שהוא נמשך אליי אך אין לו אנרגיות לסקס ואני פתאום זקוקה ליותר סקס ממה שהיתי זקוקה לפני הגילוי. שאלתי היא , האם זה הגיוני שהוא פתאום זקוק לזמן ואנרגיות או שזה סממן נוסף לזה שלא טוב לו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבעוני
תמי אורן09/10/2008צבעוני שלום,
קשה להגדיר האם זה סממן או לא אבל תמוהה בעיניי ,אלא אם כן לא הבנתי נכון ,שבחרתם להמשיך הלאה מבלי לבחון את הסיבות לבגידה להבין את שורש הבעיה בזוגיות שבעטייה צריך היה להכניס צלע שלישית. אני ממליצה בחום לגשת לייעוץ זוגי לבחון האם קיים סנדרום של "הקדושה והקדשה". מצב בו הגבר שומר את האשה מסיבות אישיות פסיכולוגיות כדבר מכובד , נקי ועם האשה איתה בוגדים ממשים את כל הפנטזיות "המלוכלכות"( כביכול כמובן). יש לכם הזדמנות נצלו אותה אולי באופן הזה תעשירו את חיי הזוגיות והמין .
בברכת גמר חתימה טובה והצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו בטיפול זוגי ואישי כבר מהערב
צבעוני10/10/2008בו הוא התוודה, אנחנו עובדים על זה מאוד קשה גם הוא וגם אני. יש רצון ונכונות של שניינו לשפר ולבדוק איפה טעינו. כך שבעניין הזה אני רגועה, רק עניין הסקס מטריד אותי מעט, כששאלתי אותו הוא טען שהוא נמשך אלי אבל האנרגיות שלו אפסיות . לפי הסיפורים שלו וחקרתי , הסקס בניהים לא היה קינקי ולא כל כך מימוש פנטזיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבעוני
תמי אורן10/10/2008צבעוני שלום, נפלא שיש לכם מקום להעלות את כל הקשיים. חשוב לדבר על הדברים בפתיחות כמו לעלות את השאלה שהפנית לפורום. אולי המטפלת הזוגית תוכל לבדוק , לנתב, לחדד היכן שלך/כם קשה. מאחלת לכם הצלחה והרבה סובלנות מדובר בתהליך. תמי אורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי זה קרה
טלי07/11/2008הי! אני נמצאת במצב דומה לשלך. גם אני גיליתי שבן זוגי בגד בי, והחלטתי שלא אפרק את הזוגיות שלנו בגלל זה. תגובתו מאוד דומה לזו של בעלך. הוא טוען שנמשך אלי, אך לא יוזם שום התקרבות מינית, בטענה שרגשות האשמה עדיין עוצרים בעדו. שיש לו מן מחסום. דברים כאלה. בניגוד לשלך הוא מסרב ללכת לטיפול. בכל אופן, כנראה שזה לא כל כך מוזר - התגובה הזאת ,. רק שעלינו זה מקשה עוד יותר את תהליך ה"ריפו" של הפצעים. כי לא מספיק שפגעו בנו כל כך גם לא רוצים אותנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?