מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חושבת על גירושיןדליה10/10/2008
שלום אני זקוקה לעצה אני בת 31 עם שני ילדים קטנים - במשך מספר חודשים היחסים ביני לבין בעלי עלו על שירטון יכול להיות מעצם העובדה כי נולד לנו תינוק אחרריות נוספת וכל המשתמע מכך בכל אופן בעלי החליט להתחיל לצאת באופן קבוע, בהתחלה זה היה פעם בכמה זמן אח"כ זה הפך לכל יום שישי וגם לפעמים באמצע השבוע וחוזר בשעות הקטנות של הלילה ומשאיר אותי לבד עם הילדים- אמרתי לו שזה מפריע לי מאוד- מה גם אני רוצה את השותפות שלו בכל ה"עסק" הזה שנקרא משפחה- הוא מבחינתו רוצה רק לצאת לא רוצה לשמור על הילדים ולא לעזור בבית בקיצור אחריות ממנו והלאה כמו כן הוא כל הזמן ישן בגלל כל הבילויים שלו ולא מתיחס לילדים לי ולבית. מה לעשות ניסיתי לדבר איתו זה לא עוזר-הוא גם עוד "כועס" שאני לא יושבת איתו כלומר אני רצה כל היום סביב הילדים והבית ולבסוף היום נופלת שדודה - ועוד יש לו טענות אחרי שישין שעות הוא פתאום מרגיש עירני ורוצה לצאת . אני רוצה לסיים את הפרק הזה - האם יש עצות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדליה
רחל10/10/2008דליה היקרה אל תחשבי שבחוץ בעולם הגרושות המצב כל כך טוב.בעלך הוא אבא לילדיך וזה דבר שלא תמצאי בגבר אחר.אני מייעצת לך ללכת לבד לייעוץ ולספר את בעיתך.אולי יציעו לכם טיפול זוגי ואולי הוא לא יסכים אז תלכי לבד ותלמדי ותקבלי כלים איך לעשות את החיים טובים יותר לך לילדיך ולבעלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחל
אסף14/10/2008אני לא ממש מבין איפה את רואה שהוא בעלה, אב לילדיה וכו'. ממה שקראתי הוא לא זה ולא זה. הוא לא עוזר בבית. הוא יוצא לבלות בלעדיה והכי גרוע הוא לא מתייחס לילדים. תאמיני לי . מאחד כזה תמיד אפשר למצוא יותר טוב. אני יודע ומסכים איתך שבחוץ לא מחכים לה חיים קלים. יש לי ידידה קרובה שהיא גרושה עם שני ילדים ובסה"כ בת 29. וכל פעם שהיא יוצאת עם מישהו מסתבר לה שהבנאדם בנה על זיון וזהו. כבר הפסקתי לספור את מספר הפעמים שהיא חזרה הביתה בוכה. עם היצע של צעירות שיש היום בחוץ מעטים הגברים שרוצים להתחתן ולגדל ילדים שלא שלהם. אכזרי? נכון. צודק? אתן תשפוטנה. אבל במצב שהיא מתארת עושה רושם שעדיף לחיות לבד מאשר עם עציץ. וזאת אם אין שיקולים כלכליים.( לא קל להסתדר לבד עם שני ילדים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחושבת על גירושים
תמי אורן10/10/2008דליה שלום, אני ממליצה לך בחום לפנות לייעוץ זוגי. זו הזדמנות לשמוע בנוכחות אדם שלישי את בן הזוג כשם שזו תיהיה הזדמנות לשמוע אותך .במידה ובן הזוג שלך לא משתף פעולה עם טיפול זוגי ממליצה לפנות לטיפול פרטני. אל תקחי החלטה מבלי להבין לעומק את המשמעויות של פרידה ואולי תלמדי דברים חדשים על עצמך שבעלך מנסה להעביר לך ולא מצליח כמו גם תלמדי כיצד להגיע אליו ע"מ לגייסו כפרטנר. מאחלת הצלחה תמי אורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?