האם להתגרש?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם להתגרש?
    ערן
    11/10/2008

אני נמצא במצוקה נוראית - אנא עזרתכם. אני נשוי לאשתי כ-3 שנים והיינו חברים הרבה שנים. הקשר נמשך עד כה בעיקר כי אני אוהב אותה וחשוב לי שיהיה לה טוב. אבל מה, אני לא טוב לי. ממש לא טוב לי איתה. אני כועס עליה על מליון דברים שונים: היא עצלנית במידות מטורפות - היא לא בישלה אפילו פעם אחת בכל הקשר שלנו ולמרות שאנחנו באים מעדה שהנשים מבשלות. אני ממש צריך לבקש שהיא תשים לחם בטוסטר, ככה שכמעט תמיד אני שם לשנינו את הלחם בערב. אני יודע שזה נשמע שובניסטי - אבל לעזעזאל עם השובניסטיות. שום פעילות ספורטיבית אני לא מצליח לגרום לה לעשות. היא מסרבת ללכת לטפח את עצמה - לקוסמטיקאית לא הלכה בחיים, אפילו שלחצתי עליה. היא לא אוהבת לצאת. אני צריך בכוח לגרום לה לצאת. מבחינת הופעות שאני אוהב או מוסיקה אנחנו לא באותו הכיוון. היא לא אוהבת לקרוא ספרים - משהו שאני מאוד אוהב. לצערי, אין שום פעילות שאני חושב שהיא מוכנה לעשות למעט ללכת לשיאצו ולמסז' - שזה עכשיו התחביב היחיד שלה. אני רואה בני זוג אחרים, מתקדמים בחיים, נהנים. אני ארגנתי טיול לחול, היא לא גילתה עניין במסלול כהוא זה. ממש לא עניין אותה. אני יודע שתגידו לי להתאמץ אולי ולמצוא דברים שהיא כן אוהבת. אבל לצערי אני מנסה ולא מצליח. אני אוהב אותה מאוד ולא רוצה להיפרד. אבל אני סובל ואני בטוח שאני אתחרט על זה במיוחד כשיהיו לי ילדים. בעיקר זה שורף לי כשאני רואה בני זוג אחרים, ואני משווה את זוגתי אליהם. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם להתגרש?

הוספת תגובה

• ערן

תמי אורן
    12/10/2008

ערן שלום,
    ראשית אני ממליצה לפני לקיחת החלטות לפנות לייעוץ זוגי. כרגע אתה רואה רק את הרע וכנראה שוכח גם את הטוב. מה שאופייני במצב כזה. בכל אופן זה בוודאי לא נכון לקחת החלטות ממקום כזה.במידה ואשתך תסרב לשתף פעולה בטיפול זוגי רצוי שתפנה לטיפול פרטני יעזור לך לראות את הדברים בבהירות ויעזור עם ההחלטות.
    בהצלחה רבה
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לערן

רחל
    12/10/2008

ראשית אינני מקצועית וכל מה שאומר לך זה רק מנסיון חיים.אז ככה-א.נראה לי שאשתך נמצאת במצוקה כלשהי אבל אם כן ואם לא מה שיכול לעזור למצבך זה פשוט להחמיא לה ולהיות שם בשבילה.תאמין לי שבסופו של יום זה ישתלם לך ותקבל אשה שמחה ובריאה יותר.החמא לה על הדברים שהיא טובה בהם.נסה למצוא ענין בלהיות בבית ואולי ליצור דברים אפילו לבשל דברי גורמה.-אל תציק לה-תחשוב שזו בתך ויש לה בעיה. שמח אותה עודד אותה.הרי התחתנת איתה בגלל מעלות שראית בה.השתדל להעצים תכונות אלה.אני סומכת על החוש הששי שלך שאם תפעיל אותו תצא נשכר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רחל נכון שאת אישה חרדית?

אסף
    14/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערן

אסף
    14/10/2008

אני מקווה שהיא לא היתה כזו לפני הנישואין כי אם כן אני מתפלא עליך. אם היא היתה כזו מה גרם לך לחשוב שהיא תשתנה אחרי? תראה. יש מקרים שבתחילת הנישואין אנשים מגיבים לחיי הנישואין בצורות שונות ומשונות. זה מוציא מהם את החשק לעשות כל דבר כי כאילו אין טעם. הרי הטיפוח בעיניהם זה בכלל לאחרים. לעשות כושר ולהיראות טוב זה מיותר כי בעצם אין כבר את מי להרשים. ועכשיו לקטע האכזרי שאני רוצה להגיד לך. תבדוק למה היא כל כך זקוקה לשיאצו ומסאז'ם. ואם אין סיבה מיוחדת אז כדאי שתבדוק איך קוראים לאדון שיאצו ומר מסאז'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו