רחל. יוצא לך לקרוא את העצות שאת..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רחל. יוצא לך לקרוא את העצות שאת..
    ק
    14/10/2008

נותנת לנשים פה? פשוט לא להאמין. מה שמשתמע מכל דברי הפיגולים שכתבת לנשים כמו 'מלאך' ואחרות משתמע דבר אחד:" תשתקו . תסתמו את הפה. תהיו כנועות וצייתניות. כי הגבר תמיד צודק. גם כשהוא מתנהג כמו חרא עדיין הוא ההראש ואתן הזנב." . את שומעת את עצמך חושבת? אם גבר משאיר את אישתו והילדים ויוצא לבלות תוך הזנחה של כולם הוא הגבר בעינייך. אם הגבר יושב בבית ,יוצר כלוב מזהב לו ולאישתו ובוהה כל הערב בטלויזיה גם אז הוא הגבר בעינייך. תגידי לי. יש גבר שפסול בעינייך? אולי זה שמזיין את אשת בנו? או זה שממכה באישתו? האמת? אני בטוח שתתני את אותן העצות גם לנשים של הגברים האלה. שבו .תסתמו. תחטפו. דרך אגב. אני גבר בן 43 . דוגל בפמיניזם. שונא "פמיניסטיות". אבל גם לא מסמפט במיוחד נשים שוביניסטיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ל-ק

רחל
    16/10/2008

מה ההתלהמות הזו עלי.לפי דבריך אני מסיקה מספר מסקנות-.א.תרבות שיחה ודיבור כלל אין לך.ב. נסיון חיים ממך והלאה.הייתי שמחה אם היית נותן לי את ההזדמנות לשןחח עם אשתך כי אולי אז היה מתגלה לי איזה סוג מיוחד של עב"ם.עד כאן התייחסותי לעליהום מצדך. וכעת לעיקרם של דברים.מתוך נסיון אישי רב שלי .ושל אחרים אני עדיין מאמינה בחיזוק הקן.אני מאמינה שאבא ביולוגי הוא טוב באלף מונים מאב חורג.שצריך להשקיע .הרבה בזוגיות שיש,לפחות כמן בזוגיות חדשה שלא יודעים עליה כלום.לטנגו צריך שניים.ובדרך כלל האשמה איננה רק בצד האחד.זהו להיום .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרחל

שרון
    16/10/2008

אני מסכימה עם ק' לחלוטין. התשובות שלך מתאימות למאה שעברה. חוץ מזה, אני לא חושבת שאת בר סמכא, השאירי את עבודת הייעוץ למקצועניות שמנהלות את הפורום, ואם אין לך משהו חכם להגיד, עדיף שלא תגידי כלום. ואגב, לי יש ניסיון חיים, עברתי גירושים, אני נשואה פעם שנייה באושר רב, ואני יכולה להגיד לך שבמקרה שלי אב חורג טוב פי אלף מונים מאב ביולוגי, שבכלל לא בקשר עם הבן שלי. אז במקום לצאת כאן באמירות גורפות שמתאימות לימי הביניים, ולתהות מדוע התגובה של ק' לדעותייך היא כל כך מתלהמת (כשבעצם את זו שמתלהמת בתשובתך), עדיף שלא תאמרי דבר. תודה, מקרב לב, שרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב. אז ככה

אסף
    17/10/2008

אל תדברי איתי על תרבות שיחה. ה"עצות" החכמות שלך מרתיחות את הדם. שמת לב במקרה שהנשים שאת יעצת להן מדברות מתוך ייאוש ולא מתוך כעס? כשיש כעס זה אומר שלפחות יש רגש. המצב חמור כשהרגש נעלם ונותרת רק חוסר תקוה. אולי את לא יודעת אבל כשבן הזוג ממרר את החיים לאישתו הילדים מרגישים את זה .רע להם. הבעלים האלה שמים זין על הנשים והילדים שלהם כאחד. ומה את מציעה.? שהן תהיינה הכלבלבות. הצייתניות. הכנועות. לזה את קוראת חכמת חיים? עכשיו בואי ותסבירי ברוב חכמתך למה הכוונה" לטנגו צריך שניים"? מה את מנסה להגיד? שהן אשמות במצב? האמת ? עם דעות כאלה עדיף להיות חייזר כמוני מאשר אישה חסרת מצפון ופרימיטיבית כמוך. לי אין חכמת חיים? טוב. אז למי יש? לך? חחחחחח חחחחח חחחחחח. בחיי שלא ייאמן...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו