החלטתי להתגרש וקשה לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלטתי להתגרש וקשה לי
    אנה
    20/10/2008

קשה לי להתמודד עם הרגשות הסותרים שלי (סותרים זה עם ט או ת?) - שנאה, רחמים עצמיים ורחמים על הילדים וגם על בן הזוג (למרות שהוא אידיוט), חרטה, עצב גדול וכעס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלטתי להתגרש וקשה לי

הוספת תגובה

• אם זה קשה לך...

אסף
    21/10/2008

סימן שהוא לא גמרי אידיוט כי אם כן היית מחכה לזה בקוצר רוח. חוצמזה את עומדת לעבור לסגנון חיים חדש וכמובן שיש המון חששות. איך הילדים יקבלו את זה. איך זה יהיה לחיות לבד. איך מסתדרים כלכלית. יש המון שאלות שאת לא מצליחה לענות עליהן. זה תהליך שכולם עוברים בשלב שלפני הגירושין .( חוץ מאלה שחיו עם בן/בת זוג מפלצתי ממש). יקירתי יש לי חדשות בשבילך. כולם בסוף מסתדרים אחרי הגירושין. אבל תגידי לי. באמת ניסיתם הכל כדי לא להתגרש? הייתם בייעוץ? בני כמה אתם? כמה זמן אתם נשואים? את בטוחה שהוא אידיוט? אולי אתם פשוט לא משדרים על אותו גל? כי לפעמים פשוט צריך לכוון את התחנה אצל שניכם. ואז הדברים ייראו אחרת. את זה יכול לעשות יועץ טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: אנה

עידית הוניגמן
    21/10/2008

שלום אנה

התאור של מה שאת מרגישה הוא לגמרי טיבעי זו החלטה קשה וכמו בכל דבר בחיים יש רווחים והפסדים תהליך פרידה מלווה בכל ההרגשות שתארת את נפרדת מהטוב ומהרע ותהליך נכון ואמיתי שמסתכל על כל התמונה הוא תהליך של צעד קדימה וצעד אחורה , אל תבהלי מעצמך את בסוף תהיי יותר ברורה לעצמך אבל אכן זהו תהליך ארוך

עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו