מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקשת עזרהמאיה25/10/2008
אני נשואה +1 לפני כחצי שנה הכרתי בחור רווק שצעיר ממני בעשור, היינו רק בקשר טלפוני ולא נפגשנו מעולם ביחדיות, שנינו נמשכנו אחד לשני אך לא רציתי לבגוד בבעלי, בהתחלה הוא שכנע אותי ורצה מאוד שנפגש, אך אני לא הסכמתי לבגוד בבעלי, נתקנו לא פעם את הקשר, אם ביוזמתי ואם ביוזמתו, אך בסופו של דבר חזרנו לקשר טלפוני כול פעם מחדש. לפני כחודשיים אני רציתי שנפגש, רציתי לשוחח איתו ולסגור את כול הסיפור בינינו והוא לא רצה, הוא אמר שהוא לא מסוגל לעשות זאת לביתי.בעקבות כך שלחתי לו הודעה שאני מבקשת שלא יתקשר אלי יותר, למחרת בבוקר הוא שלח לי הודעה, הוא היה נסער והוא לא הבין למה אני כועסת, אני בקשתי שוב שיכבד את בקשתי ולא יתקשר יותר. נפגשנו לא פעם באקראי ואני לא דיברתי איתו, מבחינתי העניין היה סגור, אך לפני כחודש נסעתי עם ביתי באוטו והוא ראה אותי, אחרי 10 דקות הוא התקשר מטל' חסוי ואני עניתי, הוא אמר שהוא רוצה לבקש סליחה, הוא אמר שיש לו אהבה חדשה, יש לו עבודה חדשה, החל ללמוד, הכול לכאורה טוב, אך לא טוב לו בלעדי, הוא אמר שהוא אוהב אותי והוא לא מסוגל שאצא לו מהחיים, הוא אמר שאלוהים רצה שנפגש וכך זה צריך להיות, שאני משלימה לו חלק בחיים והוא משלים לי...הוא אמר שכול פעם שהוא רואה אותי ליבו דופק חזק.. הוא ביקש לבוא אלינו לקפה הביתה עם חברתו החדשה הוא שאל איך היחסים שלי עם בעלי? האם הם השתפרו? אני אמרתי שהכול בסדר והוא אמר שהוא שמח על כך ושעכשיו נוכל להיות כמו אח ואחות. שבוע שעבר הוא וחברתו הגיעו אלינו הביתה, אני החמאתי לו על החברה המקסימה (היא באמת מקסימה), צחקנו, דיברנו, שיחקו עם ביתי והכול היה בסדר.. הוא מתקשר אלי כול יומיים בערך ואומר לי כמה הוא אוהב אותי, קורא לי אחותי, באחת השיחות הוא אמר לי: זהו, את ואני זה לנצח, אני מאוהב בך.. לא הבנתי למה הוא התכוון כי הרי אנחנו אח ואחות.. מה עושים במצב כזה? האם זה הגיוני כול הקשר הזה? אני קצת מבולבלת, מצד אחד די מרחמת עליו כי הוא ממש רוצה להיות איתי בקשר וחברתו התאהבה בי ומתקשרת אלי, ולא נעים לי לאכזב אותו, מצד שני נראה לי שהוא משחק איזה משחק כדי להיות איתי בקשר, או שאני טועה? מבקשת את דעתכם בעניין... .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: נויה
עידית הוניגמן25/10/2008שלום נויה
לא ברורלי ואני לא בטוחה שברור לך מה את רוצה מהקשר הזה מה הוא בשבילך ועל איזה צורך זה עונה לך , כמה את יכולה להתיחס אליו כידיד בלי רגש וכמה המגע האינטנסיבי איתו טוב לך ולא פוגע בזוגיות שלך תבדקי את עצמך אם את לא משחקת באש אני בכלל לא בטוחה לפי התיאור שלך שקשר עם עוצמות רגשיות כמו שאת מתארת גם מצידו יכול להיות פתאום מנוטרל מרגשות את צריכה לבדוק מה הקשר של כל זה לזוגיות ...
עידית הוניגמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידית תודה רבה
מאיה25/10/2008לעיתים אני מרגישה שאין לי כלל רגשות אליו, לדוגמא שהגיע עם חברתו אלינו הביתה, לא הרגשתי שום רגש וקנאה, חברתו נערה נחמדה מאוד וחביבה, שוחחנו, דיברנו, צחקנו, החמאתי לה בנוכחותו ולאחר מכן בשיחה טל' אישית עימו אמרתי לו שהיא מקסימה וכו', הוא אמר שהוא הבהיר לה כמה אני חשובה לו ואמר שאנחנו אחים ובאותה הנשימה אמר: " אין, אני מאוהב בך" אני קצת מבולבלת, מעולם לא נקלעתי לסיטואציה כזאת, באופן עקרוני אנחנו לא ממש מכירים, אומנם מכירים כחצי שנה, אך כול זה כלל שיחות טלפונים והרבה ניתוקים באמצע, לא מבינה איך הוא מרגיש כול כך קשור אלי שלא מסוגל לנתק את הקשר וממש מתחנן שנהיה בקשר? אני קצת חוששת כי ברגע שהוא לא מתקשר יום אחד זה קצת מפריע לי למרות שכשאנחנו מדברים אני לא מרגישה כפי שהרגשתי בעבר, מצד שני אני מאוד מרחמת עליו ולא מסוגלת להגיד לו שננתק את הקשר כי כשחברה שלו מגיעה אליו לשבת הם באים אלינו, גם היא מאוד אוהבת אותי.. לכן כול זה מסובך לי כול כך... אתמול חברתו היתה בדרך אליו והוא צלצל לשאול לשלומי ואמר שרק רצה לראות אם הכול בסדר ולהגיד לי שהוא אוהב אותי... אני לא ממש מבינה מה קורה כאן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנויה
רחל25/10/2008נויה יקירה נראה לי שאת נמצאת בתוך המצב המוזר הזה ולא רואה מה קורה.אם היית קצת יוצאת מעצמך ומסתכלת מהצד היית מבינה שיש פה משחק של בחור שאין לו מה להפסיד.הוא הרי מנהל את חייו ומשאיר אותך בסטנד ביי.ובכלל זה לא משנה.יש לך משפחה -תשמרי עליה ואל תתני לכל ארחי פרחי חתיך ותחמן ככל שיהיה לפרק מה שבנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנויה תגובה המשך
רחל25/10/2008נויה כואב לי עליך.את כל כך תמימה.תברחי מהקשר כמו מאש.היי בוגרת ותחתכי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?